Spam thread :)
Mi też śmiga piknie
niedlugo to mi niestety będzie wstawiala kolejne lody i mogę znalezc się w podobnej sytuacji co Ty 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A ja napisałem wypracowanie maturalne z polskiego na dwóję, po czym pani skomentowała "Twoje prace są coraz lepsze" ROFLMeg wrote:Oh, jakie to straszne i smutne Shad, niedługo Cie zaczniać ganiać z wodą święconą za takie herezje :<
Discord: vanitasss
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Zagrożenie z fizyki u mnie było. Tylko. Nie trawię tego ;DMeg wrote:Mi też śmiga piknie
o wypraszam sobie Shad, z Polaka zawsze rządziłam, nawet w tych trudnych dla mnie czasach 
To nie masz się czym chwalićLexiu wrote:A ja napisałem wypracowanie maturalne z polskiego na dwóję, po czym pani skomentowała "Twoje prace są coraz lepsze" ROFLMeg wrote:Oh, jakie to straszne i smutne Shad, niedługo Cie zaczniać ganiać z wodą święconą za takie herezje :<

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
WB JohnJohnyyy wrote:Od 15 minut siedzę, wciskam f5 ciągle i czytam te wasze zajebiste posty >.<
hahah Lex, to kolezanka miala, ze siedziala z angielskiego 5h ze slownikiem a nauczycielka stwierdzila ze ona tego sama nie napisala i lacz^^
Johny, bo my po prostu JESTEŚMY zajebiści
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Wy porąbani jesteście, bułkomajonez z valbone oliwkowym jest genialny !
je rlz <3
je rlz <3
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Buahahahahahadamianhhh wrote:hahah Lex, to kolezanka miala, ze siedziala z angielskiego 5h ze slownikiem a nauczycielka stwierdzila ze ona tego sama nie napisala i lacz^^
zaraz się okaze ze to Potman i będzie smiesnzie