ja lubię cukiereczki tej samej płci więc nic się nie martw maj dirFRED wrote:Widze, że grubo się dzieje - prawie trzydziecha online i sporo gości.
Meg mam nadzieję, że i mojego cukiereczka polubisz, jeśli się ze mną zabierze... ;P I wtajemniczysz ją w świat mrocznych lanów polskiej sceny tm...
Spam thread :)
Last edited by Meg on 18 January 2011, 22:16, edited 1 time in total.
w sumie racja Sun...
a wezmie ktos zestaw do pokera?^^
może być coś w stylu uliczny szaman czy samting lajk dad, Siad... chociaż wiadomo, ze i tak jestem najszybszy na drodze xF
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
No chyba wiem..
Ale wiem na 100% ze za to będzie kolejny warn! :d
Ale wiem na 100% ze za to będzie kolejny warn! :d
kurfa, nie podoba mi się ten dzisiejszy spam. za dużo holoty.
Ja się nie zgadzam zeby Toby mial tyle warnów.
No dobra... już na ten temat rozmawialiśmy... Ale mówie Ci - jak ją zobaczysz od razu orgazm
Ale chodzi mi o to.... zebyśmy.... pograli sobie razem, we troje, ok? xF
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Nie dawać mu warnów bo będzie się kozaczył tym ze ma ich najwięcej.
agreedamianhhh wrote:kurfa, nie podoba mi się ten dzisiejszy spam. za dużo holoty.
Oj tam, zaraz ide 
FRED wrote:No dobra... już na ten temat rozmawialiśmy... Ale mówie Ci - jak ją zobaczysz od razu orgazmAle chodzi mi o to.... zebyśmy.... pograli sobie razem, we troje, ok? xF
Zaiste HURA!
Jest k**wa JEST! Zgodziła się luuuuudzieeee....

pobanuje zaraz i się skonczy, bo toto się w ogole w topic nie potrafi zaglebic. Fred masz range.