Spam thread :)
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Nawalony wpierdolił się frontowymi drzwiami na rozłożone już materace. Mętnym wzrokiem dojrzał przed sobą paczkę solonych Laysów, a że chciało mu się żygać to skorzystał. Otworzył paczkę i zwymiotował.Jero wrote:Taczor i paczka laysów? kur**... chyba mi umknęło, bo nie kojarzę. A co było?Lexiu wrote:Heheh dobra akcja była w Stęszewie 2 z Taczorem i paczką Lays;ów.Potman wrote:torby trzeba będzie dobrze ukryc przed wymiotnikami ;p
Jero, pamiętasz?
Szkoda tylko że ta paczka już była zużyta i otwarta, a wszystek żygów poleciał na materac i podłogę.
Potem Robot zaczął się w tym radośnie tarzać, rozsmarowując żygi Taczora po swojej koszulce i materacach. To był powód dla którego uciekłem do Tico
Discord: vanitasss
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Mnie dupsko. Ale wytrzymać trzeba.Jero wrote:kur**, ale mnie łeb nakurwia ;d
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Jeszcze jeden post ;DLexiu wrote:Mnie dupsko. Ale wytrzymać trzeba.Jero wrote:kur**, ale mnie łeb nakurwia ;d
Aaaa, to spałem wtedy ;D O k**wa, niezly hardkoreLexiu wrote:Nawalony wpierdolił się frontowymi drzwiami na rozłożone już materace. Mętnym wzrokiem dojrzał przed sobą paczkę solonych Laysów, a że chciało mu się żygać to skorzystał. Otworzył paczkę i zwymiotował.Jero wrote:Taczor i paczka laysów? kur**... chyba mi umknęło, bo nie kojarzę. A co było?Lexiu wrote: Heheh dobra akcja była w Stęszewie 2 z Taczorem i paczką Lays;ów.
Jero, pamiętasz?
Szkoda tylko że ta paczka już była zużyta i otwarta, a wszystek żygów poleciał na materac i podłogę.
Potem Robot zaczął się w tym radośnie tarzać, rozsmarowując żygi Taczora po swojej koszulce i materacach. To był powód dla którego uciekłem do Tico

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Tak tak Potek, to są właśnie chlany TM. Mam ci coś jeszcze do opowiedzenia, ale to potem bo teraz czas na...
969 post!
969 post!
ja tam jeszcze w sumie nie rzygałem po alkoholu, mam nadzieje ze w piatek nie będzie pierwszy raz xd

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ale teraz skumajcie jak by ta strona stała jeszcze na starym serwie i był by taki spam ;d Nie wyrabiała by 
Lex... congratulations! Mission Accomplished!

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Też nie i nie zamierzam.Potman wrote:ja tam jeszcze w sumie nie rzygałem po alkoholu, mam nadzieje ze w piatek nie będzie pierwszy raz xd
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Etam, ja biję do 1069Jero wrote:Ale teraz skumajcie jak by ta strona stała jeszcze na starym serwie i był by taki spam ;d Nie wyrabiała by
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pot, wiesz jak wygląda zwykle klosz w takich letniskowych domkach? Biały, ledwo przezroczysty, wielka micha z mocno zwężonym wejściem.