Spam thread :)
spoko Lex xdd
kurde mam jeszcze odrzuty od alkoholu po sylwestrze, mam nadzieje ze do piatu mi przejdzie ;/
kurde mam jeszcze odrzuty od alkoholu po sylwestrze, mam nadzieje ze do piatu mi przejdzie ;/

Ja jestem na zaszczytnym 38 miejscu 
Ale Jakub tego naspamował ..
120 postów mnie dzieli od Twojego miejsca Meg
Ale spoko, nie zagroże Ci już dzisiaj ;p Zaraz spadam ;p

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ale to k**wa było po prostu EPICKIEJero wrote:Tia, robot wylatywał przez nie niezliczoną ilość razy
A nie ma kutasków porysowanych bo 1: nie było czym po 2: nie miał kto
Discord: vanitasss
no jakie zaraz spadasz, sama się 200 strona nie wbije 
No ta, od drzewa się odbił, upadł i spał ;DLexiu wrote:Ale to kur** było po prostu EPICKIEJero wrote:Tia, robot wylatywał przez nie niezliczoną ilość razy
A nie ma kutasków porysowanych bo 1: nie było czym po 2: nie miał ktoLatający Robot, raz się jebnął w locie o stojące nieopodal drzewo. Na szczęście dla niego pod wspomnianym drzewem były jeszcze materace ;P

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A tutaj chyba już dzisiaj to zdjęcie było, ale tu możecie sobie zajebiście powiększyć 
http://img526.imageshack.us/img526/161/29082010225.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/161/29082010225.jpg
nie mogę powspominac Steszewa 2 bo mnie na nim nie było :<
No to przed 200 Was nie opuszczę :*HoT Meg wrote:no jakie zaraz spadasz, sama się 200 strona nie wbije

No no, bardzo słusznie Jero ;>
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Oj żałuj Meg, żałuj. Nie wiem jaki był Stęszew 1 ale drugi był lepszyHoT Meg wrote:nie mogę powspominac Steszewa 2 bo mnie na nim nie było :<
993! Tysiąc postów później się urodziłem
Last edited by Vanitas / Lexiu on 20 January 2011, 0:58, edited 1 time in total.
Star i brzoskwinka to było też epickie
W ogóle cały stęszew 2 był epicki w akcje 
Żałować, że Was nie było
Żałować, że Was nie było

Na temat lepszości Stęszewów dwóch zdania są bardzo podzielone
zresztą moj pierwszy Steszew udany zbyt nie był
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A to czemu jeśli można spytać?HoT Meg wrote:Na temat lepszości Stęszewów dwóch zdania są bardzo podzielonezresztą moj pierwszy Steszew udany zbyt nie był
w tym roku nadrabiam wszytskie kurde opuszczone lany, w zeszlym roku bylam tylko na jednym, dla mnie nieudanym, w tym roku trzeba to nadrobic wszystko
Czemu? Podziel się odczuciamiHoT Meg wrote:Na temat lepszości Stęszewów dwóch zdania są bardzo podzielonezresztą moj pierwszy Steszew udany zbyt nie był

ja się dziwie ze mnie w ogole matka puściła do wawy, przynajmniej mam pretekst ze na turniej jadę, a na scrapplana to ciężko będzie ;/