Paintball
Paintball
ja bylem raz, za***iscie mi się podobalo, chetnie pogralb ym czesciej, ale... brak czasu + kasy(to jednak kosztuje) nie pozwala mi na to narazie. jakby się kasa znalazla(mam zamiar robote w wakacje zalapac;p) to i czas sam się znajdzie to na pewno będę chodzil czesciej. wlasnych "itemow" nie mam.
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Paintball
Biorąc pod uwagę Twoją posturę aż dziw, że żadna nie przeszła na wylotchybeck wrote:ja dostałem kilka razy kulą, mimo, że nie grałem. kurewsko bolało, z chęcią bym spróbował dla odmiany kogoś sam ustrzelić.
grałem dwa razy, ale po tym jak wyłapałem 2 kulki w jedno miejsce tak wole wydać na piwo
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Paintball
świetna gra, super spędzony czas
niektórzy mówią, że asg lepsze, ale ja jednak wole paintball'a
fakt, nie gralem może za wiele, ale jakieś tam doswiadczenie się zlapalo ;]
co do sprzętu to nie posiadam własnego, ale planuję nabyć w przyszlosci jak już zaczne zarabiac ;p chociaż z drugiej strony, nie wiem czy przy rzadkiej rekreacyjnej grze nie byloby bardziej oplacalne jednak wynajmowac
naprawdę gra godna polecenia
co do sprzętu to nie posiadam własnego, ale planuję nabyć w przyszlosci jak już zaczne zarabiac ;p chociaż z drugiej strony, nie wiem czy przy rzadkiej rekreacyjnej grze nie byloby bardziej oplacalne jednak wynajmowac
naprawdę gra godna polecenia
Paintball
no grałem z kilkanaście-dziesiąt razy, ale raczej ot tak, a nie żeby coś kupować, choć raz dostałem z zawodowego markera, w porównaniu z tymi które dostajesz od organizatorów to ból jest kilkadziesiąt razy większy, musiałem zacząć biegać, aby zniwelować go