Paintball

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
SuNRisE
Emerytowany Admin

Paintball

Post by SuNRisE »

No Panowie i Panie kto z was grał/Gra w paintballa ;D jakie klamki macie ? i ogólnie !
Image
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Paintball

Post by Kiciak »

ja bylem raz, za***iscie mi się podobalo, chetnie pogralb ym czesciej, ale... brak czasu + kasy(to jednak kosztuje) nie pozwala mi na to narazie. jakby się kasa znalazla(mam zamiar robote w wakacje zalapac;p) to i czas sam się znajdzie to na pewno będę chodzil czesciej. wlasnych "itemow" nie mam.
Image
Image
Image
chybeck
Pirat drogowy

Paintball

Post by chybeck »

ja dostałem kilka razy kulą, mimo, że nie grałem. kurewsko bolało, z chęcią bym spróbował dla odmiany kogoś sam ustrzelić.
Robot
Pirat drogowy

Paintball

Post by Robot »

Grałem na wakacjach wypas w ch**. Tylko problem z tym że drogo ;/
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

Paintball

Post by mikohn_vegas »

chybeck wrote:ja dostałem kilka razy kulą, mimo, że nie grałem. kurewsko bolało, z chęcią bym spróbował dla odmiany kogoś sam ustrzelić.
Biorąc pod uwagę Twoją posturę aż dziw, że żadna nie przeszła na wylot :D:D:D

grałem dwa razy, ale po tym jak wyłapałem 2 kulki w jedno miejsce tak wole wydać na piwo :D
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Paintball

Post by Mały »

świetna gra, super spędzony czas :) niektórzy mówią, że asg lepsze, ale ja jednak wole paintball'a :) fakt, nie gralem może za wiele, ale jakieś tam doswiadczenie się zlapalo ;]

co do sprzętu to nie posiadam własnego, ale planuję nabyć w przyszlosci jak już zaczne zarabiac ;p chociaż z drugiej strony, nie wiem czy przy rzadkiej rekreacyjnej grze nie byloby bardziej oplacalne jednak wynajmowac :)

naprawdę gra godna polecenia :)
Image
Image
Image
Seraphim
V.I.P.

Paintball

Post by Seraphim »

no grałem z kilkanaście-dziesiąt razy, ale raczej ot tak, a nie żeby coś kupować, choć raz dostałem z zawodowego markera, w porównaniu z tymi które dostajesz od organizatorów to ból jest kilkadziesiąt razy większy, musiałem zacząć biegać, aby zniwelować go
SuNRisE
Emerytowany Admin

Paintball

Post by SuNRisE »

Dobra to ja Dam fotki mojego Tippmann'a A5 którą dopiero zacząłem modyfikować :)

Image

Image

Image

Lufa Fatline przedłuża strzał o 50-60% :)

Image

Image

Jak ktoś coś ma to dawać :)
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Paintball

Post by Jakub »

objecaj mi, ze te figurke z pac-man na 3. zdieciu z gory dostane ja, tylko ja i nikt inny niz ja.
PRRRRRRooooooSZEEEEEEEEEEEEEE!
SuNRisE
Emerytowany Admin

Paintball

Post by SuNRisE »

hehe Jakubek :D Ty zawsze dojrzysz to oczym nie piszemy xD haha Best! TE figurki jeszcze 2 musze miec inne kolorki xD hehe ;)

PS ten figurejszyn jest o mojej Damy także wisz ;D nie wiem gdzie to dostać nawet :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”