No ale przecież TP bez pomocy tego ludu co doszedł, to ofc też by wygrało! Pff.. :3
TMT 2011
TMT 2011
Zgadzam sięLewy wrote:Twarogi? Czy może 3 zawodników, którzy doszli tylko na tmt? Jakoś Twarogów to ja tam nie widziałem. Nawet na kwali.Creative. wrote:Twarogi wygrały z Explode 3:0
No sory, ale większość polskich teamów trafiło na silnych rywali, POL na Rage, BT na elfy (team może nie jakiś super, ale wezmy pod uwagę, ze BT jednak nie gra dużo techó), a my na eSuba (min. tween i hakki jr.). Zobaczymy jak zagracie z 711Creative. wrote:Twarogi wygrały z Explode 3:0
Niestety inne polskie teamy nie za bardzo dobrze się spisały ;/
GZ xst za ładny mecz z teoretycznie lepszym rywalem
TMT 2011
a sorka, mała pomyłka :PP To BT dupy dało
UMF jakiś nieznany team, 10 liga ;]
TMT 2011
co za jełop, no nie wytrzymammisza0 wrote:a sorka, mała pomyłka :PP To BT dupy dałoUMF jakiś nieznany team, 10 liga ;]
jeżeli team który awansuje do playoffow EMS jest dla Ciebie 10 ligowy to ja gratuluje poczucia humoru
TMT 2011
Chyba wiadomo, ze zartuje, nie?
Wiem, ze UMF to team z czołówki światowej ;]
TMT 2011
a no to chyba, że takmisza0 wrote:Chyba wiadomo, ze zartuje, nie?Wiem, ze UMF to team z czołówki światowej ;]
TMT 2011
szkoda ze xst dopiero teraz się obudziło, przed premiera niu tm ;-/
TMT 2011
Nawet jak nowa wyjdzie, to dalej będą ludzie grać w obecną wersje. Szczególnie jak będzie tak jak część ludzi mówi - za kolejna środowiska będzie trzeba placicb4rt144 wrote:szkoda ze xst dopiero teraz się obudziło, przed premiera niu tm ;-/