Spam thread :)

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Lox
Moderator

Post by Lox »

ale jakie dobre zuo!
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

Minecraft to zU0!!!
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

bo zUo tuczy! dlatego musialem przelaczyc się na d0br0!
Image
Image
Image
Jero
Admin

Post by Jero »

Curly to chrupki, Lays to chipsy.
Tak btw. obejrzałem właśnie "Super size me"... amerykanie to mają nasrane we łbach.
Image
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

myślę że będzie całkiem intelygentnie jak poważne osoby wsadzą swoją fotę na awatar i będzie wiadomo who is who. Będę miał jutro chwilę czasu przed pracą to sobie poprasuje parę koszul żeby elegancko wyglądać....
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

Jero wrote:Tak btw. obejrzałem właśnie "Super size me"... amerykanie to mają nasrane we łbach.
tendencyjny, to znaczy wiem, że mcdonald jest niezdrowy i to bardzo, no ale wiadomo jest, że jeśli przez miesiąc (?) jem na śniadanie, obiad, kolacje tą samą potrawę, to prędzej czy później coś złego się zadzieje w organiźmie
Jero
Admin

Post by Jero »

Dobrze pamiętasz, przez miesiąc. Ale kurna, jak pokazali jakie tam są (były) zestawy powiększone to szczena mi opadła. Stykneło by mi tego żarcia z jednego zestawu na cały dzień a oni to na jedno danie (x3) jedzą to się nie dziwie, że USA to kraj obrzydliwie otyłych ludzi. A jeszcze jak niektórzy szamią to co dzień... masakra ;d
A ja preferuje i tak KFC i Grander Texas <3 Oczywiście, okazyjnie - czyli z raz - dwa na miesiąc ;d A tego akurat mógłbym żreć codziennie xD
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

SRATATATA MAM BETĘ DIABLO 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

to to tam ch**. połowa lasek u mnie w pracy myślała że jestem + - ich rocznik i dawała mi 25 lat choć mam 21, japierdole ale staro wyglądam...
Jero
Admin

Post by Jero »

iam wrote:SRATATATA MAM BETĘ DIABLO 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nie gadaj!! :<< Ja też chcę!!!!! Zarejestrowałem się ale nic nie dostałem... Kiedy dostałeś info? :>
Image
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

iam wrote:SRATATATA MAM BETĘ DIABLO 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najs :P
choć ja i tak nie lubię (hejtujcie :D)

@Jero
wiadomo jak to jest w Ameryce, tam coś gadali, że mniejsze zestawy i dodali jabłko do happy meal (sic!), choć nawet w Polsce widzę jak koleś zamawia 3 hamburgey, big mac, i 2 pudełka (?) frytek, a potem to je :O
choć w teście jakimś tam, najgorzej ze świeżością wypada KFC :D, a najlepiej burger king, którego jeśli mam wybrać coś z fastfoodów, to ich wybiorę i whooper będzie mi smakował
Jero
Admin

Post by Jero »

No z tym jabłkiem to słyszałem właśnie. Tak samo jak dali sałatki które jak się okazało i tak są cholernie kaloryczne... no ale w końcu zdrowiej bo to sałatki.
Wiadomo w każdym kraju się spotka takiego co to fast foody wpierdala jak głupi ale to są (tak myślę) wyjątki :)
Też słyszałem, że KFC jeżeli chodzi o świeżość to słabo. Tak samo jak kiedyś (a nawet może i dalej tak jest) się zdarzały masowo pióra w tych ich skrzydełkach (nawet moja kuzynka znalazła :D) ale tego nie jem, chodzę tam tylko na Grandera bo to jest kozacka kanapka.
A z Burger Kinga ostatnio otworzyli w Łodzi pierwszego to tylko Whooper właśnie mi wchodzi, reszta smakuje beznadziejnie. ;P Ale Whooper - genialny! :)
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Gratulacje. Kłaniam się do stóp.
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

niom BK rzadzi, zwlaszcza HOTwhooper.
Image Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Już wczoraj dostałem info, ale nie sprawdzałem maila do dzisiaj (22.09 - bo dla mnie dalej czwartek jest ;d)

Rejestracja rejestracją, ale jako, że posiadam konto do World of Warcraft miałem pierwszeństwo przed wszystkimi z "wolnej rejestracji" ;) Spadam grać, ssijja biczys ! nanananan ;D
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

a podobno krótka jakaś, jakiś portal z grami ogarnął betę w 2h i jest sporo bugów
znowu pewnie będzie kosztować 200 złotych :|
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

No jest krótka, można przejść Betę w godzinkę bezproblemowo, bugów jest trochę, a nie sporo. Kosztować jak na razie kosztuje ok. 180zł, więc drogo, ale w Diablo 3 ma być postawiony nacisk na grę PvP, czego w D2 nie było. Ogólnie nowe dziecko Blizzarda ma być bardziej przyjazne dla gry online, a jeśli ta będzie dobrze rozwiązana to nie widzę problemu, by nie iść na dwie imprezy i zakupić ;)
Jero
Admin

Post by Jero »

Ja tam kupuje wersję kolekcjonerską jak tylko będzie i w sumie w d*pie ile będzie kosztować .:) D3 to jest jedyna gra której tak długo oczekuje.
Image
Lox
Moderator

Post by Lox »

co to diablo?
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Lox, jesteś? :D
Post Reply