Klan Elite Soldiers zaprasza

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Post Reply
shusty
Samochodowy prawiczek

Post by shusty »

Klan Elite Soldiers (Żołnierze Elity-Mamy też klan WarRocka) zaprasza dobrych graczy.
Nie liczy się rank. Liczy się skill!!!!

stronka: www.es-clan.go.pl
Właśnie przenieśliśmy się na nową stronkę dlatego na tej jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia a gracze dopiero tu wtargnęli i jeszcze nie zdążyli zapisać dlatego z lekka tu pusto.

Zapraszamy niezłych graczy
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

rozwalil mnie ten tekst, na tej waszej stronie pod podpisem "Pierwsza wygrana TM"
Grałem z niemcem solo na mapach D-2, D-1, E-6. Wyzwał mnie na pojedynek bo nazwałem go noobkiem i wygrałem z nim bez problemu. Był lepszy tylko na D-1 której nie nawidze.

to jest chyba najsmieszniejsze, co kiedyś czytalem na temat tm :)
Pysio2727
Doświadczony driver

Post by Pysio2727 »

po co wy robicie tyle klanow nie lepiej do jakiegoś dołaczyc a nie każdy chce miec swoj wlasny klan i rzadzic innymi
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Pysio2727 wrote:po co wy robicie tyle klanow nie lepiej do jakiegoś dołaczyc a nie każdy chce miec swoj wlasny klan i rzadzic innymi
Graczy przybywa a każdy nowy gracz chce zaraz do klanu ;) Niestety mało jest takich ktorzy go przyjma do siebie.Najwazniejsze zeby klan się utrzymal a nie po miesiacu zeby z nim był komiec.
Pozdro i powodzenia na scenie TMN
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

@up

dobrze mówi polać mu !! :)
shusty
Samochodowy prawiczek

Post by shusty »

ten tekst 1wygrana bo testowałem jak wchodzą newsy na stronce. Klan się utrzyma na 100% na razie i tak razem gramy często 4fun czyli tak jakby trenujemy, ja gram w WarRocka i TM dlatego 2klany, bo w dywizji WR sami kumple z neta (i reala) są znam ich już jakiś długi czas i klan się nie rozsypie. Znam się na tym bo liderowałem już 3klanom (CS, WR, ET) mój klan CSa zajął 4 na ESLu, ale przestałem w to grać bo to stary szajs już WR rządzi. Pozyskałem wtedy sponsorów itd.
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

jakub wrote:rozwalil mnie ten tekst, na tej waszej stronie pod podpisem "Pierwsza wygrana TM"
Grałem z niemcem solo na mapach D-2, D-1, E-6. Wyzwał mnie na pojedynek bo nazwałem go noobkiem i wygrałem z nim bez problemu. Był lepszy tylko na D-1 której nie nawidze.

to jest chyba najsmieszniejsze, co kiedyś czytalem na temat tm :)
Podobnie jak nasi siatkarze wygrali bez problemu (wg TVP) a były 4 sety...także ten tekst tez mnie rozwalił jakub xD
Crixu
Jeździ konno

Post by Crixu »

shusty wrote: mecze między klanami robi się tylko na orginalnych trasach nandeo :!:
Właśnie widze jak znasz się na klanach :)
Napisałeś to na forum klanu TMN
Image
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”