Klan Elite Soldiers (Żołnierze Elity-Mamy też klan WarRocka) zaprasza dobrych graczy.
Nie liczy się rank. Liczy się skill!!!!
stronka: www.es-clan.go.pl
Właśnie przenieśliśmy się na nową stronkę dlatego na tej jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia a gracze dopiero tu wtargnęli i jeszcze nie zdążyli zapisać dlatego z lekka tu pusto.
Zapraszamy niezłych graczy
Klan Elite Soldiers zaprasza
rozwalil mnie ten tekst, na tej waszej stronie pod podpisem "Pierwsza wygrana TM"
to jest chyba najsmieszniejsze, co kiedyś czytalem na temat tm
Grałem z niemcem solo na mapach D-2, D-1, E-6. Wyzwał mnie na pojedynek bo nazwałem go noobkiem i wygrałem z nim bez problemu. Był lepszy tylko na D-1 której nie nawidze.
po co wy robicie tyle klanow nie lepiej do jakiegoś dołaczyc a nie każdy chce miec swoj wlasny klan i rzadzic innymi
Graczy przybywa a każdy nowy gracz chce zaraz do klanuPysio2727 wrote:po co wy robicie tyle klanow nie lepiej do jakiegoś dołaczyc a nie każdy chce miec swoj wlasny klan i rzadzic innymi
Pozdro i powodzenia na scenie TMN
@up
dobrze mówi polać mu !!
dobrze mówi polać mu !!
ten tekst 1wygrana bo testowałem jak wchodzą newsy na stronce. Klan się utrzyma na 100% na razie i tak razem gramy często 4fun czyli tak jakby trenujemy, ja gram w WarRocka i TM dlatego 2klany, bo w dywizji WR sami kumple z neta (i reala) są znam ich już jakiś długi czas i klan się nie rozsypie. Znam się na tym bo liderowałem już 3klanom (CS, WR, ET) mój klan CSa zajął 4 na ESLu, ale przestałem w to grać bo to stary szajs już WR rządzi. Pozyskałem wtedy sponsorów itd.
Podobnie jak nasi siatkarze wygrali bez problemu (wg TVP) a były 4 sety...także ten tekst tez mnie rozwalił jakubjakub wrote:rozwalil mnie ten tekst, na tej waszej stronie pod podpisem "Pierwsza wygrana TM"Grałem z niemcem solo na mapach D-2, D-1, E-6. Wyzwał mnie na pojedynek bo nazwałem go noobkiem i wygrałem z nim bez problemu. Był lepszy tylko na D-1 której nie nawidze.
Właśnie widze jak znasz się na klanachshusty wrote: mecze między klanami robi się tylko na orginalnych trasach nandeo
Napisałeś to na forum klanu TMN