Nugget zwycięzcą TMM

Newsy ze strony glównej
Post Reply
wickeD
Redaktor

Nugget zwycięzcą TMM

Post by wickeD »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img696.imageshack.us/img696/3572/logotmm.png[/teaser]
Po raz kolejny ze świetnej strony zaprezentował się nasz rodak - Nugget, który w bardzo dobrym stylu wygrał turniej TrackMania Solo Cup.[more]

W dniu 15 grudnia odbył się finał turnieju TrackMania Masters Solo Cup, organizowanego przez dobrze znanego mapera Hotroda. W zawodach wystartowało 64 graczy, którzy zostali podzieleni na 8 grup, w których musieli walczyć o pierwsze dwie lokaty dające awans do kolejnej rundy rozgrywek. Z pośród pięciu polskich graczy biorących udział w tym turnieju, z grupy wyszło 3, a byli to dwaj reprezentanci Team Acer – Shief oraz Nugget, a także zawodnik Xtream Speed Team – Rafallo. Z grupy nie wyszedł także reprezentant czeskiej eSuby i triumfator tegorocznego ESWC, HakkiJunior.

Następną fazą rozgrywek były grupy ćwierćfinałowe, składające się z 4 graczy, którzy zostali w nich rozstawieni zgodnie z wynikami jakie osiągnęli na pierwszym etapie rozgrywek. Również tutaj awansem zostawali nagrodzeni gracze, którzy uplasowali się na pierwszych dwóch miejscach podczas wyścigu. Ta sztuka udała się obu zawodnikom Team Acer – wyższość rywali( w tym Nuggeta, z którym musiał się zmierzyć w grupie) musiał uznać Rafallo, kończąc tym samym swoją przygodę z turniejem.

Półfinały to już tylko 2 grupy po 4 graczy. W pierwszym z nich zmierzyli się: Shief, Massa, JoDooky oraz Cyklista. W meczu świetnie zaprezentowali się dwaj ostatni gracze, uzyskując kolejno pierwsze i drugie miejsce - oba premiowane awansem do finału. Wartym odnotowania jest równie dobry występ trzeciego zawodnika - Massy, który walkę o drugie miejsce przegrał zaledwie o jedną setną sekundy.
Natomiast w drugim półfinale spotkali się: Alex, Nugget, B1ts oraz Daronix. To spotkanie przebiegało pod dyktando Nuggeta oraz Alexa, którzy pewnie zajęli dwa pierwsze miejsca, dystansując rywali.

W finale zmierzyli się zatem: Nugget, JoDooky - pochodzący z Niemiec gracz RTA, reprezentant Szwecji - Alex oraz zawodnik o polsko brzmiącym pseudonimie, Cyklista, który jednak jest Czechem oraz gra na co dzień w drużynie Antis. Zawodnicy w finale musieli zdobyć 150 punktów po czym wygrać wyścig, aby zwyciężyć. Najszybciej z tym zadaniem uporał się Polak, który już na czwartej trasie mógł cieszyć się ze zwycięstwa oraz 30000 miedzi. Nugget zdecydowanie dominując nad rywalami wygrał przewagą blisko 40 punktów – cytując komentatora meczu „outclass”. Z czym trudno się nie zgodzić.
Walka o pozostałe lokaty była bardziej wyrównana, jednak po dłużej chwili z drugiego miejsca mógł już cieszyć się JoDooky, zgarniając tym samym 15000 miedziaków. Na najniższym stopniu podium stanął Cyklista, któremu przypadło 5000 miedzi, a Alex zajął pechowe, czwarte miejsce, bez premii w postaci miedzi.
Gratulacje dla Nuggeta!
Last edited by wickeD on 20 December 2011, 7:54, edited 1 time in total.
złozi
Junior ujeżdżacz

Nugget zwycięzcą TMM

Post by złozi »

Ładnie ładnie, nugget daje w kość. Teraz jeżeli po miedź, to do nuggeta ;D
Gratulacje
Maniek.
V.I.P.

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Maniek. »

Brawo dla Nuggeta , chociaż mozna się było tego spodziewać :)
Image

Image
Grimm
Jeździ konno

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Grimm »

GZ Nugget

Btw: Na Let's Rock Nadeo Cup za pierwsze miejsce było 250.000 miedzi. A tu za taki poważny turniej tylko 30k :lol:
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Nugget zwycięzcą TMM

Post by savier »

Grimm wrote:GZ Nugget

Btw: Na Let's Rock Nadeo Cup za pierwsze miejsce było 250.000 miedzi. A tu za taki poważny turniej tylko 30k :lol:
właśnie dlatego, że to był poważny turniej ;)

gj nugget

jakaś relacja na yt?
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Nugget zwycięzcą TMM

Post by SuNRisE »

GJ Nugget !
Image
Image
Nothing
ESWC.pl&WCG.pl 2k10 Winner

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Nothing »

Ten turniej był "w dniu 15 października" i dopiero teraz news? :)
nugget
Team Poland

Nugget zwycięzcą TMM

Post by nugget »

Dzięki wszystkim, jutro bądź w środę dorzucę "movie" z moimi pb na mapach TMM, stay tuned ; D
Image
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Nugget zwycięzcą TMM

Post by SuNRisE »

@Noth fajnie, że w ogóle cokolwiek się ukazało jeśli chodzi o zacofanie naszej sceny :)
mamy teraz nowych newsmanów i ogarniają powoli wszystko :) na spokojnie jak masz jakieś info oczymś co jest będzie lub było ważnego o czym nie ma to napisz na pewno się chłopaki zajmą tym ;)
Image
Image
misza0
Pirat drogowy

Nugget zwycięzcą TMM

Post by misza0 »

Noth, wybacz, że newsy są tak pozno, ale mamy tez z wickiem zycie prywatne, teamy, a nie umiemy nauczyc się map w 5-10 minut, tylko w 2-3h :P
wickeD
Redaktor

Nugget zwycięzcą TMM

Post by wickeD »

Ja szczerze mówiąc dowiedziałem się o turnieju w weekend od Miszy, kiedy miałem już swoje plany i choć teoretycznie mógłbym coś naskrobać na kolanie w 5 minut, to zwyczajnie głupio mi pisać o czymś, o czym nie mam pojęcia.
Wybaczcie mi moją ignorancję. :P
crowmaster_13
Pirat drogowy

Nugget zwycięzcą TMM

Post by crowmaster_13 »

Graty dla Ngt.

Do Wickeda mam jedno zastrzeżenie, że ciągle używa słowa "który" w różnych odmianach. Na ten przykład
którzy zostali podzieleni na 8 grup, w których musieli walczyć
Może czasem zamiast tego inaczej skonstruuj zdanie i obędzie się bez "który" :)
ImageImage
Image
C13
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Jakub »

wickeD wrote:Ja szczerze mówiąc dowiedziałem się o turnieju w weekend od Miszy, kiedy miałem już swoje plany i choć teoretycznie mógłbym coś naskrobać na kolanie w 5 minut, to zwyczajnie głupio mi pisać o czymś, o czym nie mam pojęcia.
Wybaczcie mi moją ignorancję. :P
wicked, mi się twoj styl pisania podoba i dziekuje ci za te informacje o turnieju.
jednak news to nie news, jak się o nim pisze 2 miesiace pozniej.
zatrzymaj swoj styl, tylko postarajcie się pisać te newsy trochę aktualniej.

no i oczywiście:
gratulacje, chicken mcNUGGETs!
Nothing
ESWC.pl&WCG.pl 2k10 Winner

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Nothing »

Widzę, że moje dość mocne zasugerowanie o napisaniu głupoty nic nie dało.

Nugget wygrał ten turniej 15 grudnia,a nie 15 października.
Czy naprawdę nikt tego nie wie/nikt nie zauważył?
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Nugget zwycięzcą TMM

Post by savier »

Nothing wrote:Widzę, że moje dość mocne zasugerowanie o napisaniu głupoty nic nie dało.

Nugget wygrał ten turniej 15 grudnia,a nie 15 października.
Czy naprawdę nikt tego nie wie/nikt nie zauważył?
misza wrote:Już niedługo rozpoczną się pierwsze mecze w turnieju TMM Solo Cup. Turniej będzie trwał od 26 listopada (wydanie 1 mappacku na kwalifikacje) do 15 grudnia (wielki finał).
Najwyraźniej czytają Ciebie i biorą to co napisałeś, że jest prawdziwe ;) Ślepo w Ciebie wierzą.

Popraw wicked zanim noth ci wpierdoli ;)
Image
wickeD
Redaktor

Nugget zwycięzcą TMM

Post by wickeD »

Uboczne skutki braku śniegu na ulicach. A może zwyczajnie wyższy poziom bezmyślności we krwi przy poniedziałku. <facepalm>
Co by to nie było, za błąd przepraszam.
nugget
Team Poland

Nugget zwycięzcą TMM

Post by nugget »

http://www.youtube.com/watch?v=tbiQR157 ... AAAAAAADAA

Tak jak obiecałem, komenty, lajki, suby mile widziane, enjoy ; )
Image
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Nugget zwycięzcą TMM

Post by SuNRisE »

Nugget 69 komentarzy GG !!

co do filmiku .... ehh k**wa jesteś chory w ryj jak to Luka mówi :)
Zajebisty siedziałem z japą na biurku kosmos !!
Image
Image
Key.
Admin

Nugget zwycięzcą TMM

Post by Key. »

eee tam, umiem lepiej.
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Nugget zwycięzcą TMM

Post by SuNRisE »

Wiemy key :) ale narazie zostać przy robieniu turnieju, i bierz ładowarkę ze sobą bo podczas ataku zombie nawet pomocy nie wezwiesz ....
Image
Image
Post Reply

Return to “News”