Nugget zwycięzcą TMM
Nugget zwycięzcą TMM
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img696.imageshack.us/img696/3572/logotmm.png[/teaser]
Po raz kolejny ze świetnej strony zaprezentował się nasz rodak - Nugget, który w bardzo dobrym stylu wygrał turniej TrackMania Solo Cup.[more]
W dniu 15 grudnia odbył się finał turnieju TrackMania Masters Solo Cup, organizowanego przez dobrze znanego mapera Hotroda. W zawodach wystartowało 64 graczy, którzy zostali podzieleni na 8 grup, w których musieli walczyć o pierwsze dwie lokaty dające awans do kolejnej rundy rozgrywek. Z pośród pięciu polskich graczy biorących udział w tym turnieju, z grupy wyszło 3, a byli to dwaj reprezentanci Team Acer – Shief oraz Nugget, a także zawodnik Xtream Speed Team – Rafallo. Z grupy nie wyszedł także reprezentant czeskiej eSuby i triumfator tegorocznego ESWC, HakkiJunior.
Następną fazą rozgrywek były grupy ćwierćfinałowe, składające się z 4 graczy, którzy zostali w nich rozstawieni zgodnie z wynikami jakie osiągnęli na pierwszym etapie rozgrywek. Również tutaj awansem zostawali nagrodzeni gracze, którzy uplasowali się na pierwszych dwóch miejscach podczas wyścigu. Ta sztuka udała się obu zawodnikom Team Acer – wyższość rywali( w tym Nuggeta, z którym musiał się zmierzyć w grupie) musiał uznać Rafallo, kończąc tym samym swoją przygodę z turniejem.
Półfinały to już tylko 2 grupy po 4 graczy. W pierwszym z nich zmierzyli się: Shief, Massa, JoDooky oraz Cyklista. W meczu świetnie zaprezentowali się dwaj ostatni gracze, uzyskując kolejno pierwsze i drugie miejsce - oba premiowane awansem do finału. Wartym odnotowania jest równie dobry występ trzeciego zawodnika - Massy, który walkę o drugie miejsce przegrał zaledwie o jedną setną sekundy.
Natomiast w drugim półfinale spotkali się: Alex, Nugget, B1ts oraz Daronix. To spotkanie przebiegało pod dyktando Nuggeta oraz Alexa, którzy pewnie zajęli dwa pierwsze miejsca, dystansując rywali.
W finale zmierzyli się zatem: Nugget, JoDooky - pochodzący z Niemiec gracz RTA, reprezentant Szwecji - Alex oraz zawodnik o polsko brzmiącym pseudonimie, Cyklista, który jednak jest Czechem oraz gra na co dzień w drużynie Antis. Zawodnicy w finale musieli zdobyć 150 punktów po czym wygrać wyścig, aby zwyciężyć. Najszybciej z tym zadaniem uporał się Polak, który już na czwartej trasie mógł cieszyć się ze zwycięstwa oraz 30000 miedzi. Nugget zdecydowanie dominując nad rywalami wygrał przewagą blisko 40 punktów – cytując komentatora meczu „outclass”. Z czym trudno się nie zgodzić.
Walka o pozostałe lokaty była bardziej wyrównana, jednak po dłużej chwili z drugiego miejsca mógł już cieszyć się JoDooky, zgarniając tym samym 15000 miedziaków. Na najniższym stopniu podium stanął Cyklista, któremu przypadło 5000 miedzi, a Alex zajął pechowe, czwarte miejsce, bez premii w postaci miedzi.
Gratulacje dla Nuggeta!
Po raz kolejny ze świetnej strony zaprezentował się nasz rodak - Nugget, który w bardzo dobrym stylu wygrał turniej TrackMania Solo Cup.[more]
W dniu 15 grudnia odbył się finał turnieju TrackMania Masters Solo Cup, organizowanego przez dobrze znanego mapera Hotroda. W zawodach wystartowało 64 graczy, którzy zostali podzieleni na 8 grup, w których musieli walczyć o pierwsze dwie lokaty dające awans do kolejnej rundy rozgrywek. Z pośród pięciu polskich graczy biorących udział w tym turnieju, z grupy wyszło 3, a byli to dwaj reprezentanci Team Acer – Shief oraz Nugget, a także zawodnik Xtream Speed Team – Rafallo. Z grupy nie wyszedł także reprezentant czeskiej eSuby i triumfator tegorocznego ESWC, HakkiJunior.
Następną fazą rozgrywek były grupy ćwierćfinałowe, składające się z 4 graczy, którzy zostali w nich rozstawieni zgodnie z wynikami jakie osiągnęli na pierwszym etapie rozgrywek. Również tutaj awansem zostawali nagrodzeni gracze, którzy uplasowali się na pierwszych dwóch miejscach podczas wyścigu. Ta sztuka udała się obu zawodnikom Team Acer – wyższość rywali( w tym Nuggeta, z którym musiał się zmierzyć w grupie) musiał uznać Rafallo, kończąc tym samym swoją przygodę z turniejem.
Półfinały to już tylko 2 grupy po 4 graczy. W pierwszym z nich zmierzyli się: Shief, Massa, JoDooky oraz Cyklista. W meczu świetnie zaprezentowali się dwaj ostatni gracze, uzyskując kolejno pierwsze i drugie miejsce - oba premiowane awansem do finału. Wartym odnotowania jest równie dobry występ trzeciego zawodnika - Massy, który walkę o drugie miejsce przegrał zaledwie o jedną setną sekundy.
Natomiast w drugim półfinale spotkali się: Alex, Nugget, B1ts oraz Daronix. To spotkanie przebiegało pod dyktando Nuggeta oraz Alexa, którzy pewnie zajęli dwa pierwsze miejsca, dystansując rywali.
W finale zmierzyli się zatem: Nugget, JoDooky - pochodzący z Niemiec gracz RTA, reprezentant Szwecji - Alex oraz zawodnik o polsko brzmiącym pseudonimie, Cyklista, który jednak jest Czechem oraz gra na co dzień w drużynie Antis. Zawodnicy w finale musieli zdobyć 150 punktów po czym wygrać wyścig, aby zwyciężyć. Najszybciej z tym zadaniem uporał się Polak, który już na czwartej trasie mógł cieszyć się ze zwycięstwa oraz 30000 miedzi. Nugget zdecydowanie dominując nad rywalami wygrał przewagą blisko 40 punktów – cytując komentatora meczu „outclass”. Z czym trudno się nie zgodzić.
Walka o pozostałe lokaty była bardziej wyrównana, jednak po dłużej chwili z drugiego miejsca mógł już cieszyć się JoDooky, zgarniając tym samym 15000 miedziaków. Na najniższym stopniu podium stanął Cyklista, któremu przypadło 5000 miedzi, a Alex zajął pechowe, czwarte miejsce, bez premii w postaci miedzi.
Gratulacje dla Nuggeta!
Last edited by wickeD on 20 December 2011, 7:54, edited 1 time in total.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Nugget zwycięzcą TMM
Ładnie ładnie, nugget daje w kość. Teraz jeżeli po miedź, to do nuggeta ;D
Gratulacje
Gratulacje
Nugget zwycięzcą TMM
GZ Nugget
Btw: Na Let's Rock Nadeo Cup za pierwsze miejsce było 250.000 miedzi. A tu za taki poważny turniej tylko 30k
Btw: Na Let's Rock Nadeo Cup za pierwsze miejsce było 250.000 miedzi. A tu za taki poważny turniej tylko 30k
Nugget zwycięzcą TMM
właśnie dlatego, że to był poważny turniejGrimm wrote:GZ Nugget
gj nugget
jakaś relacja na yt?

Nugget zwycięzcą TMM
Ten turniej był "w dniu 15 października" i dopiero teraz news? 
Nugget zwycięzcą TMM
Dzięki wszystkim, jutro bądź w środę dorzucę "movie" z moimi pb na mapach TMM, stay tuned ; D

Nugget zwycięzcą TMM
@Noth fajnie, że w ogóle cokolwiek się ukazało jeśli chodzi o zacofanie naszej sceny
mamy teraz nowych newsmanów i ogarniają powoli wszystko
na spokojnie jak masz jakieś info oczymś co jest będzie lub było ważnego o czym nie ma to napisz na pewno się chłopaki zajmą tym 
mamy teraz nowych newsmanów i ogarniają powoli wszystko

Nugget zwycięzcą TMM
Noth, wybacz, że newsy są tak pozno, ale mamy tez z wickiem zycie prywatne, teamy, a nie umiemy nauczyc się map w 5-10 minut, tylko w 2-3h 
Nugget zwycięzcą TMM
Ja szczerze mówiąc dowiedziałem się o turnieju w weekend od Miszy, kiedy miałem już swoje plany i choć teoretycznie mógłbym coś naskrobać na kolanie w 5 minut, to zwyczajnie głupio mi pisać o czymś, o czym nie mam pojęcia.
Wybaczcie mi moją ignorancję.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Nugget zwycięzcą TMM
Graty dla Ngt.
Do Wickeda mam jedno zastrzeżenie, że ciągle używa słowa "który" w różnych odmianach. Na ten przykład
Do Wickeda mam jedno zastrzeżenie, że ciągle używa słowa "który" w różnych odmianach. Na ten przykład
Może czasem zamiast tego inaczej skonstruuj zdanie i obędzie się bez "który"którzy zostali podzieleni na 8 grup, w których musieli walczyć

C13
Nugget zwycięzcą TMM
wicked, mi się twoj styl pisania podoba i dziekuje ci za te informacje o turnieju.wickeD wrote:Ja szczerze mówiąc dowiedziałem się o turnieju w weekend od Miszy, kiedy miałem już swoje plany i choć teoretycznie mógłbym coś naskrobać na kolanie w 5 minut, to zwyczajnie głupio mi pisać o czymś, o czym nie mam pojęcia.
jednak news to nie news, jak się o nim pisze 2 miesiace pozniej.
zatrzymaj swoj styl, tylko postarajcie się pisać te newsy trochę aktualniej.
no i oczywiście:
gratulacje, chicken mcNUGGETs!
Nugget zwycięzcą TMM
Widzę, że moje dość mocne zasugerowanie o napisaniu głupoty nic nie dało.
Nugget wygrał ten turniej 15 grudnia,a nie 15 października.
Czy naprawdę nikt tego nie wie/nikt nie zauważył?
Nugget zwycięzcą TMM
Nothing wrote:Widzę, że moje dość mocne zasugerowanie o napisaniu głupoty nic nie dało.
Najwyraźniej czytają Ciebie i biorą to co napisałeś, że jest prawdziwemisza wrote:Już niedługo rozpoczną się pierwsze mecze w turnieju TMM Solo Cup. Turniej będzie trwał od 26 listopada (wydanie 1 mappacku na kwalifikacje) do 15 grudnia (wielki finał).
Popraw wicked zanim noth ci wpierdoli

Nugget zwycięzcą TMM
Uboczne skutki braku śniegu na ulicach. A może zwyczajnie wyższy poziom bezmyślności we krwi przy poniedziałku.
Co by to nie było, za błąd przepraszam.
Co by to nie było, za błąd przepraszam.
Nugget zwycięzcą TMM
http://www.youtube.com/watch?v=tbiQR157 ... AAAAAAADAA
Tak jak obiecałem, komenty, lajki, suby mile widziane, enjoy ; )
Tak jak obiecałem, komenty, lajki, suby mile widziane, enjoy ; )

Nugget zwycięzcą TMM
Nugget 69 komentarzy GG !!
co do filmiku .... ehh k**wa jesteś chory w ryj jak to Luka mówi
Zajebisty siedziałem z japą na biurku kosmos !!
co do filmiku .... ehh k**wa jesteś chory w ryj jak to Luka mówi
Zajebisty siedziałem z japą na biurku kosmos !!

Nugget zwycięzcą TMM
Wiemy key
ale narazie zostać przy robieniu turnieju, i bierz ładowarkę ze sobą bo podczas ataku zombie nawet pomocy nie wezwiesz ....