Spam thread :)
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Oczywiście popieram Cię Szrama w tej sytuacji. Sam bym zajął się tą sprawą (zmieniłbym mu sygnaturkę), jednakże odebrano mi panel, bana przecież nie będę dawał, ostrzeżenia i tak na nic nie wpływają, a ZP nie ma z tym nic wspólnego :f
Ja mam nadzieję, że sam dojdzie do tego, że źle robi i samodzielnie zmieni ją ozi 
Żądam przywrócenia oziemu tego czegoś a żeby mógł sprawować należytą opiekę nad wszystkimi użytkownikami tegoż oto forum.
Żądam przywrócenia oziemu tego czegoś a żeby mógł sprawować należytą opiekę nad wszystkimi użytkownikami tegoż oto forum.
to pytanie stawialem sobie tez już kilky razy.Outsid3r wrote:http://www.nfl.com/probowl/story/09000d ... wl-rosters
Janikowski w Probowl. Ciekawe czemu gość nigdy nie dostaje nominacji do sportowca roku... ;/ Pewnie nawet jakby wygrał Super Bowl to i tak nikt w Polsce by o nim nie słyszał.
tym bardziej, ze nie wiele polakow do tej pory gralo w nfl, a janikowski nalezy do najlepszych kickerow w tej lidze.
- Piotruś
- Pirat drogowy
Szrama wrote:Moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem ukazywanie przez Ciebie roznegliżowanych dziewcząt na publicznym forum odwiedzanym często przez bardzo młodych użytkowników. Radziłbym ci usuńąć tę sygnaturkę i następnym razem 2 razy się zastanowić zanim będziesz chciał się pochwalić czymś.Piotruś wrote:lubię swój podpis, szybko się nie znudzi ;-]
Co na to admini to już ich sprawa.
prawda panowie zgadzam się w stu procentach roznegliżowane panie nie są odpowiednie na tym forum a mnie się po prostu nudzi i staram się zrobić małą burdę i sprawdzić waszą reakcję, po prawdzie dzieje się więcej u mnie w śmietniku jak między sobą koty się nawzajem wpie***lają niż tutaj
Prawdopodobnie jedynyJakub wrote:to pytanie stawialem sobie tez już kilky razy.Outsid3r wrote:http://www.nfl.com/probowl/story/09000d ... wl-rosters
Janikowski w Probowl. Ciekawe czemu gość nigdy nie dostaje nominacji do sportowca roku... ;/ Pewnie nawet jakby wygrał Super Bowl to i tak nikt w Polsce by o nim nie słyszał.
tym bardziej, ze nie wiele polakow do tej pory gralo w nfl, a janikowski nalezy do najlepszych kickerow w tej lidze.
A teraz czekam na jego rekord w kopnięciu. Ma co prawda już wyrównany, ale zostać samotnym rekordzistą w najbardziej dochodowej lidze świata... no to będzie coś. A jeszcze lepiej jak dokona tego w Super Bowl, gdzie już raz był, ale nie wygrał niestety.

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Panowie admini, naprawcie proszę shoutboxa bo jakoś tak łyso bez niego. Do tego okno szybkiej odpowiedzi też nie chce działać.

C13
- złozi
- Junior ujeżdżacz
crov, vajrusy sa w skorce forum, ale nie ma kto tego naprawic
@up - SuperBowl to mecz dwóch najlepszych drużyn sezonu, ProBowl to taki 'Mecz Gwiazd', coś jak AllStar w NBA, nie należy mylić tych dwóch wydarzeń 
Nie należy doszukiwać się ukrytego sensu tam, gdzie go nie maraven wrote:@up - SuperBowl to mecz dwóch najlepszych drużyn sezonu, ProBowl to taki 'Mecz Gwiazd', coś jak AllStar w NBA, nie należy mylić tych dwóch wydarzeń
Czytam tą swoją wypowiedź i nie widzę, na jakiej podstawie mówisz, że pomyliłem ProBowl z SuperBowl. Poprostu jak już poruszyłem temat Meczu Gwiazd, który odbędzie się za 4 dni bodajże na Hawajach, to zaznaczyłem, żeby Janikowski miał także szansę występu po raz kolejny w Finale SuperBowl i tam pobił rekord. Wtedy pewnie na długo zostanie jednym z najlepszych kickerów w historii NFL

Przyznaję się do błędu, trochę brak czytania ze zrozumieniem z mojej strony, przepraszam.
Masz 5854 posty na forum od ostatniej wizyty
ojej
ojej
lulz seque 
+1SuNRisE wrote:Noo ten biały 200sx aa boski
Zgadnijcie na co zbieram od roku pieniądze