NC8 - zapisy i nowy kapitan
CZUB NA KAPITANA, zbierze fenomenalny skład, wszyscy mają do niego szacunek, ma fantastycznie podejście do graczy, potrafi ich zmobilizować, CZUB NA KAPITANA !
Akurat na studiach czasu ma się az za dużo, sprawdzone info nugget.

gwclan.fora.pl
Przecież ustaliliśmy za plecami wszystkich że to ja będę kapitanem Shad. Czekam tylko aż mnie ładnie poprosisz.

będzie jakieś kwali do repry
czy kto chce niech jedzie , kiedy mapy będą
?
Pierwszy mappack - 23 września.Ciacho wrote:będzie jakieś kwali do repryczy kto chce niech jedzie , kiedy mapy będą
?
Czyli już po odpadnięciu nas wszystkich (no, może prócz nuggeta, jeśli weźmie udział) z Qualifierów do EMS.
A macie wy 'wszyscy' Premium? Bo w moim przypadku start tam jest bezcelowy.
Anubis nie wypowiedział się na temat nowego kapitana więc razem z dżonym stworzyliśmy repre, skład wybierzemy sami, bez żadnych kwalifikacji bo na to już nie ma czasu.
Amen.
Amen.

Amen. Powodzenia. Mimo iż często widuję was na polskich serwerach z shortami to mam wrażenie że nie do końca wiecie jak polscy gracze radzą sobie na dłuższych mapach.nugget wrote:Anubis nie wypowiedział się na temat nowego kapitana więc razem z dżonym stworzyliśmy repre, skład wybierzemy sami, bez żadnych kwalifikacji bo na to już nie ma czasu.
Amen.

Jak sobie radzi na shorcie , to i na dłuższym techu też powinien
, wiadomo nie :p?
Niekoniecznie, ale nugget i johny jeżdżą w innych turniejach, to widzą jak sobie radza nasi reprezentanci na przykład po dedi turniejowym, gdzie widnieje jakiś losowy Hades, to bierze go do repry i z głowy 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
a ja wam powiem tyle ze ta gra się robi coraz bardziej popierdolona 
Nie popierdolona, gra jest ciągle taka sama, po prostu nie ma "tego czegoś" co było dawniej. Nie wiem do kiedy musicie reprę uzbierać (chyba że już uzbieraliście), ale myślę że chętnych nadal byłoby tylu, że warto by było zrobić kwali. Ale to już jak uważają kapitanowie.

Ty Pikuś nie pierdol bo tych połowę tych kadrowiczów to robisz miękkim chujem.

Hej miśki! Tęskniliście?
Widzę, że żart Cie trzymaJoker. wrote:Ty Pikuś nie pierdol bo tych połowę tych kadrowiczów to robisz miękkim chujem.

Nothing wrote:Hej miśki! Tęskniliście?
Zawsze
- złozi
- Junior ujeżdżacz
nie.Ciacho wrote:Nothing wrote:Hej miśki! Tęskniliście?
Zawsze

<- Drzwi