Spam thread :)
jo, wstepnie proponuje na tydzien po swietach jakieś wieksze zgromadzenie 
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
gut ajdija Damjan
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Luka się rozszalał 
Ja też mogę wpaść na skajpowanie jak jakieś będzie i będę przy kompie
Mam już w domu stół i łatwiej mi z kompa korzystać (jeszcze do niedawna nie miałam stołu i było niewygodnie z lapkiem na kolanach). Poza tym pozytywne zaskoczenie, że tmpl znów działa! Yay! 

Tydzien po świętach jestem na CGS w Krakowie ;c Większy turniej w HearthStone.. a tak bym chciał znów pogadać z ludźmi z TMki ;c I tak mnie już nikt nie pamięta ;c
//CGS jest 2 tyg później.. BTW. Wybiera się ktoś tam?
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Ja Ciebie pamiętam :cVoj4k wrote:Tydzien po świętach jestem na CGS w Krakowie ;c Większy turniej w HearthStone.. a tak bym chciał znów pogadać z ludźmi z TMki ;c I tak mnie już nikt nie pamięta ;c
TM jeszcze istnieje, ludzie grają? Jakieś sukcesy? Ja po przerzuceniu się na HS'a przyznam się ze nie śledziłem sceny przez ostatnie 2 lata ;c
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Jak najbardziej. Online TMUF jest liczony w tysiącach, TM2 w setkach.Voj4k wrote:TM jeszcze istnieje, ludzie grają? Jakieś sukcesy? Ja po przerzuceniu się na HS'a przyznam się ze nie śledziłem sceny przez ostatnie 2 lata ;c
Wszystkie większe turnieje odbywają się na tm2 jednakże I tak więcej graczy jest na tmnf,Itutaj gra sporo ludzi z polski, starszych wyjadaczy jak I nowych noobków 

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Post z pierwszego kwietnia oznacza tylko jedno.Karollo wrote:Wszystkie większe turnieje odbywają się na tm2 jednakże I tak więcej graczy jest na tmnf,Itutaj gra sporo ludzi z polski, starszych wyjadaczy jak I nowych noobków