Owszem wychowalem się na Colinie gdzie walczy się z czasem, lecz zawsze sciganie jaralo mnie w NFS
Sens gry - za co kochamy TMN?
wiesz acegikmo, w roundsach dostajesz wiecej pkt, ale za slabe miejsca tak naprawdę, a za wygrana się tyle napocisz a dostajesz tyle pkt co na TA jadac 3 razy dluzej
Wiec z tym jest roznie. Ogolnie Panowie dla mnie Rounds rzadza to moje osobiste zdanie mnie to kreci ze mogę się z kims scigac po prostu to lubie 
Owszem wychowalem się na Colinie gdzie walczy się z czasem, lecz zawsze sciganie jaralo mnie w NFS
Po prostu lubilem Colina bo podobalo mi się jak wchodzilem dobrze w zakret
Po przerzutce na Richarda to się niestety rzadko trafialo ale satysfakcja gigantycznA
tak jak z wyprzedzenia jakiegoś pro w rundach 
Dziwne, ale dla mnie jazda w tmn niezbyt się podoba i nie przepadam ogólnie za tą grą. Wolę TMS. Ale wracając do tematu najbardziej lubie Time Attack, najbardziej techniczny. Nie lubię graczy, dla których rank jest jedynym wyznacznikiem umiejętności danej osoby.
Ogolnie wszystkie tryby mi się podobaja.
Osobiscie najbardziej lubie Rounds
nigdy nie wiesz czy masz przewage czy ktos za toba czycha na twoj blad. To chyba najbardziej mi się podoba w tym trybie.
Nastepny w mojej hierarchi (dokładnie nie wiem jak to się pisze :/) jest tryb Laps. coś w podobie do Rounds, tylko jest wiecej okrazen i trzeba się zmiescic w wyznaczonym limicie czasu.
No i ostatni to Time attack. Chyba dlatego ze nie ma w nim tego dreszczyku emocji
Osobiscie najbardziej lubie Rounds
Nastepny w mojej hierarchi (dokładnie nie wiem jak to się pisze :/) jest tryb Laps. coś w podobie do Rounds, tylko jest wiecej okrazen i trzeba się zmiescic w wyznaczonym limicie czasu.
No i ostatni to Time attack. Chyba dlatego ze nie ma w nim tego dreszczyku emocji
Jak dla mnie to w trackmanii nations każdy tryb jest lecz ja preferuje rozgrywke w trybie rounds, poniewaz rozgrywka w tym trybie jest bardzo emocjonujaca i stresujaca. W tym trybie nie mozna popelnic bledow, poniewaz każdy blad oddala nas od zwyciestwa. Ale za to jak się dojedzie do mety to zazwyczaj zdobywa się sporo pkt i wtedy radosc z grania jest ogromna. Natomiast w trybie Time attack nie ma takich samych emocji co w trybie rounds i być może dlatego nie przepadam za trybem time attack
Last edited by knurowica on 16 August 2007, 9:45, edited 1 time in total.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Time Attack - łatwiejszy, dla rozluźnienia.
Rounds - trudniejszy, bardziej emocjonujący.
A TrackManię kocham, bo dzięki niej poznałem Was :] :*
Rounds - trudniejszy, bardziej emocjonujący.
A TrackManię kocham, bo dzięki niej poznałem Was :] :*

jesteś taki głupi, że mi Cie szkoda. i nie odgrzewaj tych kotletów.knurowica wrote:Jak dla mnie to w trackmanii nations każdy tryb jest lecz ja preferuje rozgrywke w trybie rounds, ... i być może dlatego nie przepadam za trybem rounds.

Chce zeby moj przejazd nie odbiegal za dużo od idealu, cce zeby każdy zakret był wysrubowany do granic mozliwosci, chce zeby jakub nie był już homo! TA, chociaż ciekawiej się oglada roundsy
skoro już kotlet odgrzany to tez się wypowiem
na nadeo wole TA chociaż jezdzilem nadeo nja rounds na serwerze @ teamu i tez było fajnie na customy to roznie
jak znam trasy to dobry jest rounds ale jak są mi nieznane w ogole to wole TA
wady rounds wg mnie: przeszkada mi zaslanianie się samochiodzikow szczegolnie na zwerzeniach i przy duzej ilosci slupkow, również przypadkowe entery mi się zdarzają i te dzwieki wszystkich samochodow-tragedia
wady TA: nie ma wad oprocz tego ze jest prawie jak solo ale jakos dluzej gram na TA i przypadl mi już do gustu
a zapomnialem za co kocham tmn napisac
otoz za greatowe poslizgi jakich w zadnej grze nie dostalem
poslizgi miedzy slupkami przy bandach, edytor tras, mozliowosc ogladania replayow, swietne trasy nadeo(np. I-7,I-9a,D-1.C-9.H-4)
wadytmn: pojebane podbicia samochodu przy bandach , pojebane bledy przy ladowaniu ze samochod zwalnia i czasami sam skreca jak się ląduje, tricki na starcie jak zaraz z przodu startu jest turbo to mozna poskrecac odpowiednio i się zyskuje 1 setna.
ogolnie tmn jest dobrą grą ale mogloby być lepszą bez tych bugów
bardzo bym chciał zeby wyszlo uaktualnienie do tmn dodające piaskowe trasy
i chcialbym kilkja nowych tras nadeo (jakieś bonusowe kolejne czy może trasy J-x
na nadeo wole TA chociaż jezdzilem nadeo nja rounds na serwerze @ teamu i tez było fajnie na customy to roznie
jak znam trasy to dobry jest rounds ale jak są mi nieznane w ogole to wole TA
wady rounds wg mnie: przeszkada mi zaslanianie się samochiodzikow szczegolnie na zwerzeniach i przy duzej ilosci slupkow, również przypadkowe entery mi się zdarzają i te dzwieki wszystkich samochodow-tragedia
wady TA: nie ma wad oprocz tego ze jest prawie jak solo ale jakos dluzej gram na TA i przypadl mi już do gustu
a zapomnialem za co kocham tmn napisac
otoz za greatowe poslizgi jakich w zadnej grze nie dostalem
poslizgi miedzy slupkami przy bandach, edytor tras, mozliowosc ogladania replayow, swietne trasy nadeo(np. I-7,I-9a,D-1.C-9.H-4)
wadytmn: pojebane podbicia samochodu przy bandach , pojebane bledy przy ladowaniu ze samochod zwalnia i czasami sam skreca jak się ląduje, tricki na starcie jak zaraz z przodu startu jest turbo to mozna poskrecac odpowiednio i się zyskuje 1 setna.
ogolnie tmn jest dobrą grą ale mogloby być lepszą bez tych bugów
bardzo bym chciał zeby wyszlo uaktualnienie do tmn dodające piaskowe trasy
i chcialbym kilkja nowych tras nadeo (jakieś bonusowe kolejne czy może trasy J-x

ja już tam lubie i nadeo i (dobre) customy.
również i time attack i rounds.
wszystkie tryby i tracki maja swoje dobre (i zle) strony.
jedynego co nie lubie jest to, jak niektorzy mowia, ze tam nadeo to shit, czy TA to shit, bo to tylko mowi, ze nie daja se tam rady.
również i time attack i rounds.
wszystkie tryby i tracki maja swoje dobre (i zle) strony.
jedynego co nie lubie jest to, jak niektorzy mowia, ze tam nadeo to shit, czy TA to shit, bo to tylko mowi, ze nie daja se tam rady.
Pisalem tego posta w stresie i być może dlatego popelnilem malenki blad a ty od razu uzywasz niestosownego slownictwa. Widac ze wogule chyba do regulaminu nie zajrzalesCoof wrote:jesteś taki głupi, że mi Cie szkoda. i nie odgrzewaj tych kotletów.knurowica wrote:Jak dla mnie to w trackmanii nations każdy tryb jest lecz ja preferuje rozgrywke w trybie rounds, ... i być może dlatego nie przepadam za trybem rounds.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG