Liga I » Runda 4: xp vs ~FM~

Komentarze do meczów
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

no GG FM sorry za mecz i za 1 mape ale baaaaaaaaardzo lamilem bo trenowalem raptem jak i nawet az tyle tego było 2 godziny wrocilem wczoraj i na bani przejezdzalem 1 raz trasy dziś trenowalem tylko przed meczem, rozwazam odejscie bo czasy jakie krece nie sa rewelacyjne GG XP walczyliscie ładnie na 1 mapie dużo bledow slabe przygotowanie z Waszej strony, no coz GG all i sorry, a co do poczatku może mial ktos taka sytuacje ze na miejsce 6 slotow było 5 graczy a gdy chciałem wejsc pisalo too many players? meczylismy się dobre 15 minut Przepraszam za to:)
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by marrek13 »

Gratuluje FM i także przepraszam za to co pokazałem na jedynej granej przeze mnie mapie, ale nie potrafię jeździć kiedy mi przed oczami skaczą inne auta(tak, lagi). Pewnie ktoś powie, żebym się nie tłumaczył, więc się nie tłumaczę, tylko następnym razem na pewno nie zgodzę się na grę przy takich lagach, bo nie zawsze można pokazać to co się prezentowało w normalnych warunkach.

Pozdrawiam.
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

a i tak będzie nam trudno w meczu z xp
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

dobra zrobilem se przerwe od 1 meczu i tu odrazu porazka :P
Widze ze nie mogę sobie odpuscic nawet 1 meczu...no coz no to roboty biczasy :)
Teraz już na pewno będę gral :)
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

nasze (przynajmniej moje) ambicje zostaly mocno rozdraznione po wczorajszej wpadce, wszystkie swoje agresje wyladuje na FBN sorki chlopaki ale raczej będzie masakra :wink:

co do lagow to były poprostu bardzo czeste, samochody skakały jak pojebane, nie wiem czy to wina moja czy serwa, nie wazne FM gralo w takich samych warunkach i sobie poradzili wiec nie ma oczym mowic. Ja dla przykladu mialem na poczatku takie lagi ze nie nie moglem trafic 3 razy w wyskocznie na sebiku, myslalem ze rozjebe komputer :evil: w ogole to wczoraj jakos strasznie zle mi się jechało, każdy ma slabszy mecz przyszla kolej na xp, trudno się mowi w nastepnym meczu nadrobimy strate i jest jeszcze szansa na podium, wszystko będzie zalezec od ostatniego meczu z RBF. Jeszcze raz wielkie gratki dla Szyny i FM, które ze swoimi Cyklopem i Hazylem w skladzie naprawdę sa mocni

przykra ta porażka jedna runda :(
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

Hmm...może na poczatku chcialbym z calego serca pogratulowac ~FM~
naprawdę swietnie się zaprezentowaliscie w tym meczu!
xp było faworytem ale pokazaliscie , ze łatwo skory nie sprzedacie.
Jeszcze raz bardzo chcialbym pogratulowac liderowi ~FM~ - Mroziowi , i calemu klanowi ~FM~. Zagraliscie wspanialy mecz i za to wam się naleza brawa!
Oby tak dalej 8)
Pozdro!
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

staramy się nadrobic po ostatnich 2 wpadkach :) damy rade, teraz prisiaczki :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Polish League 4”