POL przegina..

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski
LECHU
Team Poland

POL przegina..

Post by LECHU »

HUJOWA MAPKA ( robiona przez orzeszka
ale tak na prawd ejest
Image
scrappler

każdy banowac może

Post by scrappler »

każdy banować może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi, czasami człowiek musi, inaczej się udusi...uffff. 8)

PS.
pozdrawiam wszystkich zbanowanych, bedących w trackcie banowania i przyszłych zbanowanych. Pozdrawiam także banujących, kickujących i spamujących. Pozdrawiam Was, siebie, kumpla z naprzeciwka, ojca rydzyka, jego żone, córke z synem :lol: oraz byłą kochankę. pozdrawiam [POL], ich laski, rodziny, przyszłe laski, odeszłe laski. Ogólnie pozdrawiam wszystkie klany, klaniki, ich rodziny, laski, przyszłe laski oraz misia uszatka i ciocię zosię. szczególnie pozdrawiam wszystkie Miećki oraz Miećków noszących zegarki na paskach skórkowych.
Pozdrawiał scrappler :) i idzie pić dlaej :D
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

POL przegina..

Post by brzerzanin »

lol k**wa co tu się dzieje szkoda ze mnie nie było wczoraj. w sumie to dobrze ze bylem w pracy bo pewnie cala wina zlecialaby na mnie^^
Image
Image
Image
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

POL przegina..

Post by bax »

ufffff jak czytalem pokolei strony to się balem tylko o jedno zeby admin jeszcze tegonie zamknal !!!

wy****dalać !! :D

BANA KAZDEMU SZTYWNEMU Z MIĘKIM I CZERSTWYM :D

Fist Xyz i te inne co bany dostaly - sp***dalać gdzie indziej xD

POL przegina ? :D no baaa :D

ale ktos tu nie ma w ogóle honoru :D jak taka gejsza wraca po klapsie xD i nie rozumie ze ktos kogos nie lubi :), w sumie się nie dziwie Fist ze cie wiekszosc teraz nie szanuje i uwazam ze to bardzo dlugo nie minie

ogolnie to za***iscie wpasc na tmpl :D bo ubaw niezly xD brzerzzzz kurrrwa ja wiem ja wiem przez kogo xDDDDDD
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
StaR
Star Małpa

POL przegina..

Post by StaR »

Nie czytam topicu, nie wiem o co cho. Ale przeginacie! xD
Jak to mój kumpel kiedyś powiedział "pałka się przegła" i teraz musicie klęknąć wszystkim xD

A tak na serio to ja nie wiem o co chodzi. Ale przeginajcie se dalej :]
Image
Image
Image
scrappler

POL przegina..

Post by scrappler »

BAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy twoj bialy osiołek dałby radę sięgnąć sobie do miecza??? bo wychylenie ma już konkretne :lol:

co do wypier........a to się zgadzam, komu coś nie pasuje wypier..........ć. Ja też zaczynam usztywniać swoją pozycję, zaczynam od :D :D miecza i idę wzdłóż... miećki ....

PS
Pozdrawiam baxa, stara z ta malpą w tle :), całą rodzinę baxa, wszystkich fajnych forumowiczów, pozdrawiam mułka, stałła, iłłeda i innych freeeeków, pozdrawiam jana rokitę, nelly zdrajczynię, kelly dawczynie :lol:

pozdrawiał scrappler i idzie pić dalej :)
kupiłem dzika :D :D :D więc trzeba to opić :D
envy
Osiwiał za kierownicą

POL przegina..

Post by envy »

no wiec podsumujmy:
fist. xyx i inni zostali zbanowani przez mata, jakuba czy ch** tam wie kogo z ts'a

z 6 stron spamu widze, ze nic się nie zmienilo poza iloscia zbanowanych na servie

ja mam podejscie neutralne do wszystkich teamów poza 2f2f, wiec wg. mnie mat się nudzi, ts crew sobie za dużo pozwala, ale może bo to jakby nie patrzec ich serv

tak rzecze nadworny kasztelan sequezjusz, teraz mozna zamknac temat, pozdro :)
mat154
V.I.P.

POL przegina..

Post by mat154 »

no, a jakbyscie jeszcze nie wiedzieli to POL nadal przegina...
Image
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by Bad Olo »

iii o to chodzi ;] Przeginali, przeginaja i będą przeginaaaac ;d to coś jak 2f2f, besztali, besztajja i będą besztali ;d
Image
Post Reply

Return to “Polish League”