Bost

Najważniejsze informacje o grze - zajrzyj, jeśli jesteś tu nowy
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

Co to jest boost, skad to wziac i jak tego uzywac? proszę o odpowiedz z racji ze jestem nowa moje pytanie może być banalne, ale nie znam na nie odpowiedzi :( Wielu ludzi uzywa tego pojecia, a ja nie rozumiem co to jest
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

Boost to prosta forma zdobywania punktów do rankingu, kluczowym kryterium, ktore pozwoli Tobie zostac zaakteptowanym na "serverze z boostem" jest twoj ranking, jeśli jest odpowiedni do servera mozesz się tam dostac.

tryb gry: rounds
Last edited by styl on 26 September 2007, 8:00, edited 1 time in total.
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

Wiec jak bostowac(łatwo zdobywac punkty). Z tego co zauwazylam podczas gry to zdobywa się je za wygrane z innymi zawodnikami. Z tego by wynikalo ze każdy gracz jest bosterem
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

ja ci powiem tak, jak ktos gra na normalnych serverach nawet jeśli mu nie zalezy na punktach to jak dobrze gra na mapach zdobywa punkty jakby nie było, natomiast booster wchodzi na server z boostem w celu zdobywania punktów, glowny cel boostu to punkty a na normalnych serverach niekoniecznie
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

Napisales "wchodzi na server z bostem" wiec co to ten bost? Program dodatkowy czy jak? Jak nie chcesz pisać na forum to napisz mi na pw
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

są tworzone specjalne mapy do boostu, jadąc wyłacznie do przodu bądz do tyłu mozna ukończyć wyscig i zdobywac punkty, a wiec nie potrzebne są nam umiejetnosci jazdy na trasie, a bardziej wolny czas oraz znajmość języka angielskiego i zasady boostu

boost punktów = powielanie punktów
doofypl
Jeździ konno

Bost

Post by doofypl »

wchodzac na serv boosta blokujesz czyms strzalke do przodu (chyba ze Ci pozwola do tylu, bo tylem szybciej jest) wylaczasz monitor idziesz spac a rano masz w ch** punktów:P jest to najlepszy sposob nabijania ranku dla leniuchow ;p głównie na boosta mozesz wejsc z rankiem >1000 ale chyba ze masz znajomosci...:P
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

A macie jakieś namiary na servy z takimi mapami? I czy jest na nich tzw. ranklimit bo wiem ze na niektore servy trzeba miec dosc wysoki rank. ok. 20 tys. a ja mam dopiero w granicach miliona :(
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

To nie prawda ze jadąc do tyłu na każdym booscie osiagniemy lepszy czas, poniewaz zalezy to od specyfikacji mapy

Monisia twoj ranking jest słabiutki, zadko który Polak może sobie pozwolic
na gre na top boostach
Last edited by styl on 26 September 2007, 9:03, edited 1 time in total.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Bost

Post by Gobis »

Dopiero zaczynasz grać i już chcesz boostowac :shock: :?:
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

Chcialam się dowiedziec co to takiego jest, ale teraz nabralam na to ochoty :D A jak wycyganie od kolegi konto z rankiem ok 100-130 tys. to będę mogla? On już chyba na nim nie gra wiec hasla może mi odda :D
MISI
Pirat drogowy

Bost

Post by MISI »

Moniulka wrote:Chcialam się dowiedziec co to takiego jest, ale teraz nabralam na to ochoty :D A jak wycyganie od kolegi konto z rankiem ok 100-130 tys. to będę mogla? On już chyba na nim nie gra wiec hasla może mi odda :D
10 minut gry na taki rank....
Image
ImageImage
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

boosty to servery dla niskich rankow poniżej 5tys., a ranking twojego kolegi mozna ubic w godzine
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Bost

Post by brzerzanin »

udoskonalaj swoje umiejetnosci a nie za boosta się bierzesz. teraz punkty nic nie znacza w grze, a osoba bostujaca jest uwazana za nooba. Cwicz, jezdzij na normalnych mapkach a na pewno szybciej zdobedziesz szacunek innych graczy.

EDIT: muahahahahaha gobis zajebisty podpis!!! "trackmania mi zgasla" :lol: :lol:
Last edited by brzerzanin on 26 September 2007, 9:23, edited 1 time in total.
Image
Image
Image
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Bost

Post by Gobis »

Rank min. to 2000 o ile jeszcze ten serwer istnieje.Zazwyczaj to jest top 1000 a tam się dostac to trzeba miec wtyki :P Ale co to za frajda miec rank a nic nie jeździć :?:
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

Jak to mozliwe zbic rank z miliona do 100 tys. w ok godzine??
MISI
Pirat drogowy

Bost

Post by MISI »

Trzeba umieć grać...
Image
ImageImage
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

z rankiem 0 wchodzisz na server z gdzie jest ponad 40 osob, wygrywasz mape dostajesz koło 200 punktów

Co 5 minut 200 punktów = 2400 w godzine

ranking 100-130tys to wlasnie coś kolo 2000 punktów

To wejdz sobie na jakiś server na spectators i będziesz wiedziec jak mapa wyglada
Last edited by styl on 26 September 2007, 10:10, edited 2 times in total.
Moniulka
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by Moniulka »

dzięki chlopcy za wszystko, ale mam do was jeszcze jedna prosbe. głównie do tych ktorzy maja wstep na servery bosterow.
Czy moglibyscie sciagnac z tamtad kilka map i wrzucic na jakiś server i podac tutaj link? Chcialabym zobaczyc chociaż w solo jak takie mapy wygladaja.
styl
Samochodowy prawiczek

Bost

Post by styl »

Są to proste mapy, jedziesz w kólko :] 3 okrązenia a potem meta

Jak chcesz zobaczyc to wejdz sobie na jakiś server na spectators i będziesz wiedziec jak mapa wyglada
Post Reply

Return to “Informacje”