Spam thread :)
Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku 
Eee... 3? :shock:Tomasz.Z. wrote:Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku
może Fredowski? 
freduloza? 
-
Nieświecący
- Jeździ konno
Tam są 344 osoby
2402
Dokładnie "dd" 2402 ;d nieświecący to 343 mnożysz jeszcze razy 7 ^_^ i później dodajesz siebie. pozdro ;d
tomerq wrote:Eee... 3? :shock:Tomasz.Z. wrote:Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku
2402 ;]
Kurde spóźniłem się :/
Master wrote:tomerq wrote:Eee... 3? :shock:Tomasz.Z. wrote:Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku
2402 ;]
Kurde spóźniłem się :/
o taaaa ladna sciama szkoda ze dd napisala to 0 21 a teraz jest 23.30
ale schiz...
masteł tym zajebistym pszemuwieniem rosjebless mi muzk;/''
masteł tym zajebistym pszemuwieniem rosjebless mi muzk;/''
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ciekawe tylko gdzie tu jest haczyk?Bo to jest jednak za proste.A może w każdym oknie nie stoi 7 tylko 8 osób?!
Zobaczymy,co na to Tomasz.
Zobaczymy,co na to Tomasz.
zadanie nie posiada rozwiązania jeśli się zinterpretuje to co napisales, ze w każdym oknie wyglądasz "ty".Tomasz.Z. wrote:Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku
ide spac
cobham ma rację. Zadanie nie ma rozwiązania, bo niemożliwością jest abym stał w każdym z tych okien. Co innego byłoby, gdyby napisał "...a w domu znajdujesz się jeszcze ja." Można jeszcze policzyć, że to jest dom z parterem i 7 piętrami. Ale prawidłową odpowiedź podał cobham.cobham wrote:zadanie nie posiada rozwiązania jeśli się zinterpretuje to co napisales, ze w każdym oknie wyglądasz "ty".Tomasz.Z. wrote:Jest dom siedmiopiętrowy, na każdym piętrze jest 7 mieszkań. Każde mieszkanie ma 7 okien i z każdego okna wygląda siedem osób + ty. Ile osób jest w budynku
ide spac
Następną zagadkę podam w temacie "Kto odpowie na pytanie, zadaje następne"
Ile oczu ma pies, jeżeli kot ma jedno oko 
A był w tej bajce smok? ;>