Wiecie ja popieram jakuba w 100% z tym ze nie ma co kantowac
Jak narazie ze swojej strony nie oszukuje i tez nie przesylam nikomu swoich tras
Pozdrawiam
I ROBCIE TRASY NA MP !

nie zly pomysl!mozna by zrobić otwarte i zamkniete mistrzostwa Polski
Jak sobie wyobrażasz ten voting jeśli nikt tych tras nie przejechał ? Będziemy oceniać na podstawie obrazków? Mam nadzieję, że nie.@jurek
nie wally, alle voting decuduje o trackach polski.
Czyżbyście mieli za dużo chętnych?NIKOGO NIE ZMUSZAMY NA GRANIE W TYCH MISTRZOSTWACH
dziwnie sledziles, bo nigdy nie byla mowa o tym, ze wally będzie je wybieral, tylko zawsze mowilismy, ze będzie voting.Jak sobie wyobrażasz ten voting jeśli nikt tych tras nie przejechał ? Będziemy oceniać na podstawie obrazków? Mam nadzieję, że nie.
Śledziłem wcześniej temat i zrozumiałem, że ustaliliście, że Ty i Wally wybierzecie trasy tak jak napisałem.
nierozumie tego calkiem. co to znaczy za dużo? ile jest za dużo?Czyżbyście mieli za dużo chętnych?
mogę i chetnie to zrobie, ale proszę Ciebie, sproboj wyslac jeszcze raz, bo do tej pory wszystko doszlo jak ma być.PS. Wysłałem swoje zgłoszenie jak podałeś, ale skrzynka pocztowa odsyła mój mail. Czy możesz uwzględnić mój udział w MP:
popieram na 100%!I ostatnie zdanie: Jest mi wsio rawno. W końcu to tylko zabawa.
NIKOGO NIE ZMUSZAMY NA GRANIE W TYCH MISTRZOSTWACH

ja KAZDEGO chetnego serdecznie zapraszam na te mistrzostwa.Mistrzostwa Polski albo mistrzostwa [POL] & friends....

wlasnie to już robilismy, polecam przeczytac caly topic (trzeba miec trochę czasu). jest już powyzej 130 postow, a to się nigdy nie zkonczy, jak będziemy caly czas dyskutowac.Poprostu ktos powinien to wszystko sprawiedliwie podsumować dać na forum jakieś konkretne propozycje po zebraniu wszystkich opcji i pozwolić graczom to ocenić