Ale saleta pojechal dodzie
Spam thread :)
- złozi
- Junior ujeżdżacz
czerwony? ^^Seque wrote:zagadka: niedzwiedz wraca z poludnia, jaki jest kolory jego futra?
Last edited by Vizzini on 03 November 2007, 19:48, edited 1 time in total.
naprawiłem 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
siemka aniu ^^ czy ten rocznik(1992) to twoj prawdziwy?jak tak to ja tez mam taki.... 
No taaa, znow ktos se jaja robi na nowym koncie 
Policja szkocka zatrzymała na jednej z najbardziej niebezpiecznych autostrad 82-letniego mężczyznę, który jechał z niedozwoloną prędkością ciągnąc za swoim samochodem przyczepę.
Emeryt, który jak się wkrótce okazało jest głuchy i widzi tylko na jedno oko, wyznał, że nie zwrócił uwagi na ścigający go patrol policyjny, ponieważ słuchał bardzo głośnej muzyki, a w dodatku pomylił licznik prędkości z obrotomierzem i nie wiedział, że przekroczył dozwoloną prędkość.
Skurwysyn XD pomylil obrotomierz z licznikiem XD !
Policja szkocka zatrzymała na jednej z najbardziej niebezpiecznych autostrad 82-letniego mężczyznę, który jechał z niedozwoloną prędkością ciągnąc za swoim samochodem przyczepę.
Emeryt, który jak się wkrótce okazało jest głuchy i widzi tylko na jedno oko, wyznał, że nie zwrócił uwagi na ścigający go patrol policyjny, ponieważ słuchał bardzo głośnej muzyki, a w dodatku pomylił licznik prędkości z obrotomierzem i nie wiedział, że przekroczył dozwoloną prędkość.
Skurwysyn XD pomylil obrotomierz z licznikiem XD !
nieOZBORN wrote:czerwony? ^^Seque wrote:zagadka: niedzwiedz wraca z poludnia, jaki jest kolory jego futra?
- złozi
- Junior ujeżdżacz
hmm..biały? ^^Seque wrote:nieOZBORN wrote:czerwony? ^^Seque wrote:zagadka: niedzwiedz wraca z poludnia, jaki jest kolory jego futra?
Moim zdaniem nie zmienia się barwa jego futra
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
knurowica - takOZBORN wrote:hmm..biały? ^^
ozborn - tak
Yeah! Udalo mi się odpowiedziec na trudna zagadke!
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Mysle ze tutaj wynik to 6 !!!
proste że 6
-.-'
-.-'
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
swietne, od 1:40 dopiero się zaczyna fajne, najlepsze to jasne, ciemnie, jasne, ciemne, ale bajer