Spam thread :)
Ekstra..... ale bajer 
Coś specjalnego na zakończenie dnia 

1.Żaden.
2.zielony i czerwony okrąg
3.niebieski okrąg
4.oczywiście, że 4
5.brązowy okrąg
Tym razem filmik polecony przez znajomego. Osobiście wybuchnąłem śmiechem, co zdarza mi się raczej rzadko przed komputerem
www.smog.pl/wideo/13999/czy_w_rosji_nik ... st_trzezwy
www.smog.pl/wideo/13999/czy_w_rosji_nik ... st_trzezwy
o w pyteee 
kozak film ,marek hehehe
ale zobaczcie, ze dla reszty jest to całkiem normalne (praktycznie brak śmiechu) że przypierdolił ostro w ten płotek
/
kiedyś moi kumple to robili, ale nie do takiego stopnia
check this shit :d
http://youtube.com/watch?v=4VnjQM-ladM
kozak film ,marek hehehe
ale zobaczcie, ze dla reszty jest to całkiem normalne (praktycznie brak śmiechu) że przypierdolił ostro w ten płotek
/
kiedyś moi kumple to robili, ale nie do takiego stopnia
check this shit :d
http://youtube.com/watch?v=4VnjQM-ladM
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
niech ktos inny da zagadkeW ogóle czemu Papa dała zagadke jak kto inny mial dac? Teraz niech daje knurowica
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
lazac po google znalazlem ciekawy tekst o eswc'07 (nie wiem czy było):
Najlepsi okazali się Bax (I miejsce), Morolon (II miejsce) oraz wally (III miejsce). O zwycięstwie pierwszego z nich przesądziły dosłownie ułamki sekund!
ej widzieliście już zdjęcie ripa? 
nie a masz? daj
misia tez by się przydalo 
misia nie mam, a ripa przypadkiem znalazłem
Już zaraz dowiecie się jak wygląda człowiek którego trasy są tak denerwujące ;f

jeszcze mam jego klasowe zdjęcie z 3-ciej klasy podstawówki ale nie jestem pewien który to on ^^ wydaje mi się że ten trzymający tabliczkę IIIf

teraz do ripka jak by miał się denerwować czy coś ;f mając twój nr gg można było łatwo znaleźć te zdjęcie, jest ogólnodostępne w serwisie nasza-klasa.pl. o to który to ty musiałem się zapytać twojej koleżanki (fajna ^^)
Już zaraz dowiecie się jak wygląda człowiek którego trasy są tak denerwujące ;f

jeszcze mam jego klasowe zdjęcie z 3-ciej klasy podstawówki ale nie jestem pewien który to on ^^ wydaje mi się że ten trzymający tabliczkę IIIf

teraz do ripka jak by miał się denerwować czy coś ;f mając twój nr gg można było łatwo znaleźć te zdjęcie, jest ogólnodostępne w serwisie nasza-klasa.pl. o to który to ty musiałem się zapytać twojej koleżanki (fajna ^^)
łeee ale krzywo trzyma tabliczkę.