Spam thread :)
Wczoraj tez to zauwazylem ^^
Chyba Jakub nie zrozumial o co chodzi w tej rubryce ^^
Chyba Jakub nie zrozumial o co chodzi w tej rubryce ^^
a tak na marginesie to nie gra ten bachor w csa tylko w ultime albo unreal już nie pamietam ale na bank nie w csa[K&D]Kaiotso wrote:http://pl.youtube.com/watch?v=rsom99Ds4 ... re=related
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mam pytanie ma ktośc nfs most wanted?
bo mam problewm z instalacją jest taka instrukcja
[ Dodano 08 grudnia 2007, 16:20 ]
Wiem że to troszke stara gra ale Carbona przeszedłem (a poza tym go nie mam(znaczy mam ale płyta jest porysana i jest zjebany)) a prostreeta nie mam i nie weim czy się opłaca mieć
bo mam problewm z instalacją jest taka instrukcja
wszystko robię tak jak tam pisze i jak włączam gre pisze mi tak1. Skopiuj plik sd4hide do folderu gdzie mamy cała gre.
2.Otwórz go i wcisnij hide nie wyłacaj programu.
3.Utworzy się plik backup.reg
4.Dodajemy go do rejestru a nie wylaczaj sd4hide i powinno wszystko chodzic
tylko ja mam gra na (4 CD) i na każdej CD próbowałem i lipa helpPlease insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
[ Dodano 08 grudnia 2007, 16:20 ]
Wiem że to troszke stara gra ale Carbona przeszedłem (a poza tym go nie mam(znaczy mam ale płyta jest porysana i jest zjebany)) a prostreeta nie mam i nie weim czy się opłaca mieć

═╦═╔╦╗
Matt aby gra mogla działać musi być CD 1 w napedzie, wiec jak hide tam w tym klikniesz to uruchom gre z pierwszego cd.
PS. Matt moglbys mi zapodac linka z kad sciagnales 4 cd od most wanted, bo tez chciałem sobie zainstalowac ale czwarta plyta mi się porysowala.A jeśli mozesz to wrzuc ten obraz z plyty na strone sendspace(tylko nie na rapidshare ani megaupload!). Z gory dziekuje.
PS. Matt moglbys mi zapodac linka z kad sciagnales 4 cd od most wanted, bo tez chciałem sobie zainstalowac ale czwarta plyta mi się porysowala.A jeśli mozesz to wrzuc ten obraz z plyty na strone sendspace(tylko nie na rapidshare ani megaupload!). Z gory dziekuje.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Ok gre sobie kupie 
Last edited by Matt123 on 08 December 2007, 17:05, edited 1 time in total.

═╦═╔╦╗
dostać to możesz jedynie ostrzeżenieMatt123 wrote: Dajcie cracka do gry może to on jest potrzebny![]()
ej za co? przeciez w tym topicu nie można warnów rozdawać
[ Dodano 08 grudnia 2007, 17:06 ]
wami to tak jest nie można wam ufać
[ Dodano 08 grudnia 2007, 17:06 ]
wami to tak jest nie można wam ufać

═╦═╔╦╗
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
ale master zmienił treść postaMatt123 wrote:Ok gre sobie kupie
Ale ja tylko zaproponowałe cracka i tyle w ty od razu warny piractwo i może policje i wojsko na mnie naślecie?
ty misi na pewno święty nie jesteś musisz mieć chociaż 1 piracką gre
ty misi na pewno święty nie jesteś musisz mieć chociaż 1 piracką gre

═╦═╔╦╗
życie matt
no i co? może kupie sobieVizzini wrote:ale master zmienił treść postaMatt123 wrote:Ok gre sobie kupie

═╦═╔╦╗
może, ale wcześniej napisałeś coś innego, teraz jesteś chętny na zakup gry?
ale ostrzezenia już się cofnac nie da 
4 CD most wanted?? hahah na PC-ty jest 1 płytowa edycja