Spam thread :)
W spamie ostrzezenie :? Widac ze nieodpowiednie osoby maja moda :? Turlac beret kutasy ^^
Zgadzam się z tymGOBIS wrote:W spamie ostrzezenie :? Widac ze nieodpowiednie osoby maja moda :? Turlac beret kutasy ^^

═╦═╔╦╗
umrzyj się, 4 CD a nie 4 DVDMaster wrote:4 CD most wanted?? hahah na PC-ty jest 1 płytowa edycja
co innego spam a co innego piractwoMatt123 wrote:Zgadzam się z tymGOBIS wrote:W spamie ostrzezenie :? Widac ze nieodpowiednie osoby maja moda :? Turlac beret kutasy ^^
Ale zrozum:
jest sens kupować gre kiedy obok Ciebie leży i czeka aby ją zainstalować
a chciałem sobie pograć chwilke i jutro już bym jej na kompie nie miał
więc jest sens wydawać 100 lub więcej aby se ze 3 godz góra pograć? :?
jest sens kupować gre kiedy obok Ciebie leży i czeka aby ją zainstalować
a chciałem sobie pograć chwilke i jutro już bym jej na kompie nie miał

═╦═╔╦╗
ale pi***olenie.... :?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Kurde wszyscy z GT mają ciągle do mnie pretensje :?
[ Dodano 08 grudnia 2007, 18:40 ]
I mówie prawdę bo dzisaj formata strzelam
[ Dodano 08 grudnia 2007, 18:40 ]
I mówie prawdę bo dzisaj formata strzelam

═╦═╔╦╗
to się k**wa powieś lub tez pochlastaj! jaki masz prblem? takie gadanie jest bez sensu....:/
dlaczego coraz częsciej ludzie z tego niegdyś pięknego forum mnie wkurwiają...? W niedalekiej tak całkiem przeszłości wypełniało się wzajemną pasją.... teraz się tu robi burdel...:/ starzy wyjadacze powoli się wykruszają...a chuuj by to strzelił! :?
dlaczego coraz częsciej ludzie z tego niegdyś pięknego forum mnie wkurwiają...? W niedalekiej tak całkiem przeszłości wypełniało się wzajemną pasją.... teraz się tu robi burdel...:/ starzy wyjadacze powoli się wykruszają...a chuuj by to strzelił! :?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Podałem problem proponowałem roziązanie i sznowny pan MISI mi dał warna i tak się to skończyło

═╦═╔╦╗
k**wa mac! najpierw mowisz, ze całe gt a potem ze misi! zastanów się do chuja!
Miał na mysli m.in. Misiaczka a nie tylko jego
Zresztą nikt inny z GT nie ma moda więc tylko on mógł to zrobić.
Fredzik :*
mnie też dołuje, że filary polskiej sceny tmn się rozpadają >.>nie ruszaj g*wna, bo będzie śmierdzieć

Jejcia, psieplasiam cie mat za to co złobiłem, ale kiełowały mnom emocie i sam nie wiem dlaczemu to złobiłem, a tełaz morzesh mi klenknodź.

co zrobisz Kufas... co począć biacz... 
racja biacz! przeciez nadchodzi tmf! ha! poprawiłeś mi humor
nom zobaczymy....zobaczymy co to będzie..........
nom zobaczymy....zobaczymy co to będzie..........
daj mi pochwałeMISI wrote:Jejcia, psieplasiam cie mat za to co złobiłem, ale kiełowały mnom emocie i sam nie wiem dlaczemu to złobiłem, a tełaz morzesh mi klenknodź.

═╦═╔╦╗
pooster.... :/
Dobrze ze ty masz wszystko ze sklepu i legal Turlaj beretVizzini wrote:umrzyj się, 4 CD a nie 4 DVDMaster wrote:4 CD most wanted?? hahah na PC-ty jest 1 płytowa edycja
co innego spam a co innego piractwoMatt123 wrote:Zgadzam się z tymGOBIS wrote:W spamie ostrzezenie :? Widac ze nieodpowiednie osoby maja moda :? Turlac beret kutasy ^^
Dla rozluźnienia atmjosfjery: