Zapraszam do odwiedzania...
Bad Company clan (n0t for no0b)
dzielo za wszystko.... A i wlasnie powstala stronka 
http://www.badcompany.yoyo.pl/index.php
ja ostatnio zmienialem teamy jak rękawiczki ale mam nadzieje że ten team się nie rozpadnie i naprawdę coś zdziałamy. Tylko z drugiej strony nie rozumiem ludzi którzy krytykują nowe teamy. Dlaczego???? Już wyjaśniam. Gdy powstaje nowy team jest w nim przeważnie 2-3 graczy. momentalnie spotyka się z krytyką wielu osób w tym też tych bez teamu. Co za tym idzie team nie ma jak zdobyć ludzi do klanu bo osoby które są godne uwagi nie chcą do niego dołaczyc z czego wynikają rozpady teamów które powstają i chcą coś osiągnąć. Mam jednak nadzieje ze damy rade zrekrutować kilku porządnych graczy. Przecież do wzięcia są Cinek, Darek i jeszcze kilku naprawdę wartościowych graczy. Ale to już zależy raczej od nich czy to oni zechcą nas a nie my ich. pozdro i Wesołych
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ja tez nie rozumiem... od razu jak powstaje nowy team jest gadka ze się rozpadnie bo paru tygodniach ;]
już wyjasniam dlaczego wszyscy mysla ze się rozpadniecie:
- zmieniacie teamy jak rekawiczki, wiec z "natury" nie będziecie w stanie posiedziec w tym klanie wiecej niz parę tygodni
- nikt z was nie okazal się na razie dobrym cl'em a to podstawa do dobrej organizacji teamu i jego ciaglego trwania
- było HB, co wiec się stalo, ze paru innych i reszta z HB znowu organizuje klan, który rozpadnie się z tych samych powodow co HB
- zmieniacie teamy jak rekawiczki, wiec z "natury" nie będziecie w stanie posiedziec w tym klanie wiecej niz parę tygodni
- nikt z was nie okazal się na razie dobrym cl'em a to podstawa do dobrej organizacji teamu i jego ciaglego trwania
- było HB, co wiec się stalo, ze paru innych i reszta z HB znowu organizuje klan, który rozpadnie się z tych samych powodow co HB
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Team powstał 3 marca i tak powinno wyśw. ale widac jest inaczej.Chciałem edytować jakoś team ale nie dało się ( nie ma podanego forum i liczby członków aktualnej )RaDuS wrote:srednio 3 teamy na minute xDDDX-Treme X-Drifters XX glooch 7 tak www Minutę temu
159 **Wymiatacze z Polski** *WZP* K4M!L 2 (2) tak brak Minutę temu
160 wolny team wt brak 1 (1) tak brak Minutę temu
Życze powodzenia BC...
Seque wrote:już wyjasniam dlaczego wszyscy mysla ze się rozpadniecie:
-to że zmieniamy to.... ja nie widze w tym sensu złego myślenia o zakładaniu nowych teamów bo co ma k**wa piernik do wiatraka
-uwierz mi że pomimo kontrowersji jakie były ze mną związane w Ed wraz z Psikutą i resztą teamu stworzyliśmy wspaniałą atmosfere w naszym gronie. Również organizacja była na dobrym poziomie.
-tego nie wiesz , ale zwróć uwagę ze to już coś o nich świadczy że nie chcą tego tak zostawić i starają się utrzymać ten team przy życiu
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj