ESWC podział na sesje TA
ESWC podział na sesje TA
Błędy, błędy.... byle mniej ich na torze 
ESWC podział na sesje TA
kurcze nie zabraknie miejsc ? ... Olo od nas Jarecki i Baser ... mnie możecie wpisać na 6 kolejkę
jeśli można ... Jakub może też do 6
? ... zagramy nasz duel 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ESWC podział na sesje TA
Ależ oczywiście ze zabrkanie miejsc (na półfinał jęsli dobrze rozumiem)z samego FF i PGS jedzie 16 osob.
Ze sceny będzie pewnie z 28 osob - 10 wymienionych przeze mnie = 18 pozostałych osob na 3 ostatnie rundy to po 6 na każda pozostaje.
Mój pomysl ma na celu to zeby przecietny gracz nie musiał toczyc nudnej walki z "botem" a "boty" nie eliminowaly się przed polfinalami
Ze sceny będzie pewnie z 28 osob - 10 wymienionych przeze mnie = 18 pozostałych osob na 3 ostatnie rundy to po 6 na każda pozostaje.
Mój pomysl ma na celu to zeby przecietny gracz nie musiał toczyc nudnej walki z "botem" a "boty" nie eliminowaly się przed polfinalami
ESWC podział na sesje TA
no no no .... widze, że powolutku wszystko zaczyna nabierać kształtów i rozjaśniać się niczym cudowny poranek. 
może niech każdy CL wypisze liste pewniaków(plus ci poza klanów), którzy pojawią się na ESWC. Wtedy, gdy będziemy miec to przed sobą wizualnie łatwiej nam będzie rozstrzygnąć kto z kim by grał...
ale jednak pomyśleć, że napaleni 10latkowi mogą nam zjebac szyki
ale i tak się dopchamy ;p
może niech każdy CL wypisze liste pewniaków(plus ci poza klanów), którzy pojawią się na ESWC. Wtedy, gdy będziemy miec to przed sobą wizualnie łatwiej nam będzie rozstrzygnąć kto z kim by grał...
ale jednak pomyśleć, że napaleni 10latkowi mogą nam zjebac szyki
ale i tak się dopchamy ;p
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC podział na sesje TA
a nie lepiej zebrać najlepsze XX(nie wiem ile się ma dostać z kwali) czasy ??
a nie miejsce z kwali ? bo np. 3 osoba z drugiego wyscigu może mieć lepszy czas niż 2 z pierwszego
ale róbcie jak chcecie :]
a nie miejsce z kwali ? bo np. 3 osoba z drugiego wyscigu może mieć lepszy czas niż 2 z pierwszego
ale róbcie jak chcecie :]
ESWC podział na sesje TA
Organizatorzy nie chca brac czasami.
Po to caly ten pomysl na system.
Po to caly ten pomysl na system.
ESWC podział na sesje TA
czyli rozumiem Olo, że do pozostałych wyścigów nie bukujemy sobie miejscówek
?
@Psikuta: właśnie o to chodzi, że nie może bo po to mają zaklepane miejsca najlepsi w pierwszych pięciu wyścigach
... jeśli chcesz z nimi jechać to bardzo proszę
...
co do tego co pisać Fred: Jarecki i Baser będą na 110%, więc możecie ich tam wpisać od razu
@Psikuta: właśnie o to chodzi, że nie może bo po to mają zaklepane miejsca najlepsi w pierwszych pięciu wyścigach
co do tego co pisać Fred: Jarecki i Baser będą na 110%, więc możecie ich tam wpisać od razu

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ESWC podział na sesje TA
No mysle ze na te ostatnie trzy wyscigi odbęda się jak już będziemy 5 godzin po pierwszym spotkaniu to na zywo widzac wszystkich graczy ustalimy to sobie i podzielimy się jakoś?
tutaj lista graczy:
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4482&highlight=
tutaj lista graczy:
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4482&highlight=
Last edited by mor_olo on 08 May 2008, 18:34, edited 1 time in total.
ESWC podział na sesje TA
jak pociągu nie pomyle ^^*TCW*IrRed wrote: Jarecki i Baser będą na 110%, więc możecie ich tam wpisać od razu
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC podział na sesje TA
Nieoficjalnie, osoby w z pierwszej rundy prosimy o stawienie się w miarę możliwości już od samego startu targów - bardzo prawdopodobne że pierwsza runda rozpocznie się już o godzinie 9:15.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC podział na sesje TA
hahahah ;d Z tego co wiem o tej porze niektórzy dopiero będą wyjeżdżac
No ale dobrze, bo pr0 el0 jakub tam już będzie i wykosi wszystkich.
Rozumiem Konrad w przypadku pierwszej rundy o 9.15, HSTV będzie nadawac TMN o 9.15? Czy będzie pokazane wszystko, czy przykładowo tylko finał.
Rozumiem Konrad w przypadku pierwszej rundy o 9.15, HSTV będzie nadawac TMN o 9.15? Czy będzie pokazane wszystko, czy przykładowo tylko finał.

ESWC podział na sesje TA
z tego co wiem, niestety tylko finał.Coof wrote:Czy będzie pokazane wszystko, czy przykładowo tylko finał.
mam nadzieję, że to tylko plota ;-)
ESWC podział na sesje TA
kurde, to ja jak zdaze pierwszym autobusem na centralny to będę przed 10 z diavelem, jak nie to przed 11 będziemy.
jak coś to mozliwe ze trzeba będzie ustalic plan awaryjny przesuniec malych
jak coś to mozliwe ze trzeba będzie ustalic plan awaryjny przesuniec malych
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC podział na sesje TA
Transmitowany będzie prawdopodobnie finał, oraz może jakieś losowe rozgrywki w tracie (znaczy komentowane to może słowne nadużycie w tym wypadku, po prostu będziemy starali się wpadać z kamerą "na żywo"Rozumiem Konrad w przypadku pierwszej rundy o 9.15, HSTV będzie nadawac TMN o 9.15? Czy będzie pokazane wszystko, czy przykładowo tylko finał.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.