Turniej?!
Turniej?!
Wie ktos może czy jest organizowany jakiś konkurs dla drużyn na trasach nadeo albo custom?! dziekuje za odpowiedzi
Turniej?!
Tak będzie turniej już niedlugo na trasach custom
pozdrawiam
pozdrawiam
Turniej?!
Sorka, że się wtrące co do tego turnieju, ale strasznie go reklamujecie, a tak naprawdę "zero" terminów, mam nadzieję, że nie przesadzicie z datą rozegrania tego, bo nie zapominajcie, że wiele osób wyjedzie na świeta do znajomych, nie mówiąc już o sylwestrze 
Pozdro
Pozdro
Turniej?!
mysle ze w ferie to fanatycy sportow zimowych będą sobie smigac w gorach a inni lepic balwany
wiec z turniejem i data jest nielatwo
Ale chyba 1 dzień to nie będzie bez przesady 
hack daj jakieś konkrety
hack daj jakieś konkrety
Turniej?!
Konkrety ?:) Kwalifikacje potrwaja z 10 dni pewnie
także każdy będzie mial czas na przeczwiczenie i zdobycie najlepszego czasu
Jaki potrafi przejechac
pozdro...
pozdro...
Turniej?!
hehe co do lutego to pewnie będziecie miec "luźniej" bo ja będę w Hiszpani do Marca
(poltora miecha poczatek lutego i czesc marca)
czekamy czekamy na coś konkretnego ale bardziej niz to ze kwalifikacje będą trwaly 10 dni,
nie wiem jak tam planujecie, ale może warto zaplanowac to z wyprzedzeniem 2-3 tygodni, tak jak MP w Nadeo były, każdy mogł zaplanowac weekend finałowy i się przygotowywać, bo tak wystrzelicie naraz, ze od jutra się rozpoczna kwalifikacje , będzie trochę "burdel" i dojdzie do frekwencji 10-15 osób, chyba ze macie jeszcze dokladnego regulaminu to rozumie
pozdro
czekamy czekamy na coś konkretnego ale bardziej niz to ze kwalifikacje będą trwaly 10 dni,
nie wiem jak tam planujecie, ale może warto zaplanowac to z wyprzedzeniem 2-3 tygodni, tak jak MP w Nadeo były, każdy mogł zaplanowac weekend finałowy i się przygotowywać, bo tak wystrzelicie naraz, ze od jutra się rozpoczna kwalifikacje , będzie trochę "burdel" i dojdzie do frekwencji 10-15 osób, chyba ze macie jeszcze dokladnego regulaminu to rozumie
pozdro
-
HeaD_ShooT
- Samochodowy prawiczek
Turniej?!
jak termin ustalicie to dobrze by było zeby się pojawil miesiac wczesniek;]