Turniej?!

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Turniej?!

Post by RaDuS »

Wie ktos może czy jest organizowany jakiś konkurs dla drużyn na trasach nadeo albo custom?! dziekuje za odpowiedzi
hack
Team Poland

Turniej?!

Post by hack »

Tak będzie turniej już niedlugo na trasach custom

pozdrawiam
prezes
Team Poland

Turniej?!

Post by prezes »

Sorka, że się wtrące co do tego turnieju, ale strasznie go reklamujecie, a tak naprawdę "zero" terminów, mam nadzieję, że nie przesadzicie z datą rozegrania tego, bo nie zapominajcie, że wiele osób wyjedzie na świeta do znajomych, nie mówiąc już o sylwestrze :D

Pozdro :)
PETER
Jeździ konno

Turniej?!

Post by PETER »

prezes ma racje. ja proponuje to zrobić jakos tak na ferie miedzy styczniem a lutym jakos w tym czasie. co wy na to?
Geri
Jeździ konno

Turniej?!

Post by Geri »

a można osobiście
Wally
Team Poland

Turniej?!

Post by Wally »

mysle ze w ferie to fanatycy sportow zimowych będą sobie smigac w gorach a inni lepic balwany :D wiec z turniejem i data jest nielatwo :) Ale chyba 1 dzień to nie będzie bez przesady :P
hack daj jakieś konkrety ;)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
hack
Team Poland

Turniej?!

Post by hack »

Konkrety ?:) Kwalifikacje potrwaja z 10 dni pewnie :) także każdy będzie mial czas na przeczwiczenie i zdobycie najlepszego czasu :) Jaki potrafi przejechac :)

pozdro...
prezes
Team Poland

Turniej?!

Post by prezes »

hehe co do lutego to pewnie będziecie miec "luźniej" bo ja będę w Hiszpani do Marca :D (poltora miecha poczatek lutego i czesc marca)

czekamy czekamy na coś konkretnego ale bardziej niz to ze kwalifikacje będą trwaly 10 dni,

nie wiem jak tam planujecie, ale może warto zaplanowac to z wyprzedzeniem 2-3 tygodni, tak jak MP w Nadeo były, każdy mogł zaplanowac weekend finałowy i się przygotowywać, bo tak wystrzelicie naraz, ze od jutra się rozpoczna kwalifikacje , będzie trochę "burdel" i dojdzie do frekwencji 10-15 osób, chyba ze macie jeszcze dokladnego regulaminu to rozumie :)

pozdro :)
HeaD_ShooT
Samochodowy prawiczek

Turniej?!

Post by HeaD_ShooT »

jak termin ustalicie to dobrze by było zeby się pojawil miesiac wczesniek;]
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”