A tak na serio... No to ja się teraz zgłaszam kurde, że chcę przejąć stery w RH. Zadowolony?
I w mordę peace & love!
Oni chyba też zapomnieli o RH. Na forum pusto.Zapomniałeś o Outsiderze (który został w RH choć dostał propozycje od NN)i Chollu.
Jakbyś zaglądał na forum RH po upadku, to byś wiedział. Nie zaglądałeś, to nie wiedziałeś.Po drugie to powiedział że dałeś prawa do stej nazwy Bilusiowi?
To już mnie dobiło. Jakbyś nie zauważył, to wszyscy narzekali na moje działania, bo przynajmniej coś robiłem. Ty nie robiłeś nic i tyle. Poza tym jak ogłosiłeś rekrutację do RH, to napisałeś (na tmpl!), że odchodzisz z pozycji lidera, więc o co chodzi?Byłem CL, dla wielu osób i nadal nim jestem.
Kurde, szukałeś lidera i go znalazłeś. Dlaczego się kłócisz?Co do tej twojej "detronizacji" mnie jako lidera - śmiech na sali, myslisz że możesz sobie przyść po latach, mówiąc, że ty będziesz rządził? Co do organizacji... to po jakiego grzyba szukałem nowego lidera? Myslisz że nie widzę że się do tej roli nie nadaję?
Karo chciał zmian, bo by odszedł do innego klanu. Outsiderowi i Chollu'owi pewnie wszystko jedno. A jak się NBlast nie zgadzasz na to, żeby James był liderem, którego przeciez szukałeś i żebym nie wrócił do RH, chociaż na początku tego chciałeś (później odpuściłeś, fakt), to odejdź z RH, droga wolna.Możesz sobie wziaść RH, ale pod warunkiem że cały mój istniejący skład (włacznie ze mną), zostaje i musi się zgodzić na zmianę
James, Ty też byś mógł czytać forum. Mówił o tym. ;p.Pierwsze słyszę, żebyś szukał nowego lidera.
Tylko Karo jeździ. Nikt na forum się nie udziela. Aktualnie masz NBlast w klanie 2 osoby. Daj się wyręczyć w paru sprawach, przecież tego chcesz.To gdzie oni są? Jeżdżą z tagiem RH i co? I guffno.
Dobra Emsi, uważam, że jesteś spoko i ogólnie, ale co do ch*ja to ma do tematu?P.S.Jeśli myślicie,ze NN jest o wiele lepsze od nas, to się mylicie. Mam nadzieje, ze nie długo zagramy z nimi spara i rozstrzygniemy tą kwestie, ale na razie czeka na nas Cosworth i Pox Smile

A są tacy?NBlast wrote:Jestem gotów przyjąć Jamesa jeżeli okaże się lepszy od innych kandydatów

tyle tylko że na tym forum ostatni post jest z chyba 7 lipca i odnosi się StypyTyle, że na forum są różne ważne ogłoszenia, które należało by czytać... ;P