Nowy klan - [RH]

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

To może się pogódźmy i przemianujmy RH na rzal? Będzie adekwatna nazwa :lol:

A tak na serio... No to ja się teraz zgłaszam kurde, że chcę przejąć stery w RH. Zadowolony?

I w mordę peace & love! :lol:
Last edited by Lox on 26 July 2008, 11:26, edited 1 time in total.
Emsi
Jeździ konno

...

Post by Emsi »

Heh.. Ja też chciałem, żeby ktoś mnie zmienił na pozycji lidera, ale mam takie wsparcie w zawodnikach, że szybko zmieniłem zdanie. Przecież lider sam sobie nie poradzi, zawodnicy zespołu muszą mu pomagać. Przecież po to prócz jeżdżenia do chooja są, nie?

P.S. Nblast, rozważysz moją propozycje? Bo widzę, że z RH się nie dogadasz :P
Bilus
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Bilus »

Piszę ostatniego posta w tym wątku.
Zapomniałeś o Outsiderze (który został w RH choć dostał propozycje od NN)i Chollu.
Oni chyba też zapomnieli o RH. Na forum pusto.
Po drugie to powiedział że dałeś prawa do stej nazwy Bilusiowi?
Jakbyś zaglądał na forum RH po upadku, to byś wiedział. Nie zaglądałeś, to nie wiedziałeś.
Byłem CL, dla wielu osób i nadal nim jestem.
To już mnie dobiło. Jakbyś nie zauważył, to wszyscy narzekali na moje działania, bo przynajmniej coś robiłem. Ty nie robiłeś nic i tyle. Poza tym jak ogłosiłeś rekrutację do RH, to napisałeś (na tmpl!), że odchodzisz z pozycji lidera, więc o co chodzi?
Co do tej twojej "detronizacji" mnie jako lidera - śmiech na sali, myslisz że możesz sobie przyść po latach, mówiąc, że ty będziesz rządził? Co do organizacji... to po jakiego grzyba szukałem nowego lidera? Myslisz że nie widzę że się do tej roli nie nadaję?
Kurde, szukałeś lidera i go znalazłeś. Dlaczego się kłócisz?
Możesz sobie wziaść RH, ale pod warunkiem że cały mój istniejący skład (włacznie ze mną), zostaje i musi się zgodzić na zmianę
Karo chciał zmian, bo by odszedł do innego klanu. Outsiderowi i Chollu'owi pewnie wszystko jedno. A jak się NBlast nie zgadzasz na to, żeby James był liderem, którego przeciez szukałeś i żebym nie wrócił do RH, chociaż na początku tego chciałeś (później odpuściłeś, fakt), to odejdź z RH, droga wolna.
Pierwsze słyszę, żebyś szukał nowego lidera.
James, Ty też byś mógł czytać forum. Mówił o tym. ;p.
To gdzie oni są? Jeżdżą z tagiem RH i co? I guffno.
Tylko Karo jeździ. Nikt na forum się nie udziela. Aktualnie masz NBlast w klanie 2 osoby. Daj się wyręczyć w paru sprawach, przecież tego chcesz.
P.S.Jeśli myślicie,ze NN jest o wiele lepsze od nas, to się mylicie. Mam nadzieje, ze nie długo zagramy z nimi spara i rozstrzygniemy tą kwestie, ale na razie czeka na nas Cosworth i Pox Smile
Dobra Emsi, uważam, że jesteś spoko i ogólnie, ale co do ch*ja to ma do tematu? :D:D:D.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

Dobra zakopujemy topór wojenny i wszystko gra i jest słiit! :mrgreen:
NBlast
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by NBlast »

Masz dużo racji Biluś, ale nie całkowitej:

- chool jest na wakacjach, a Outsider chyba również - dlatego narazie nie jeżdzą
- na forum może i pusto ale nie jest to wyznacznikiem aktywności (nie mówię tu że RH jest aktywne, ale wg. mnie to nie jest zasada, którą warto się kierować)
- kłócę się z Jamesem, bo jak dla mnie zwykły gracz, który chce być CL gada z nim na GG czy może nim zostać czy nie - a nie staje się samozwańczym CL. Jestem gotów przyjąć Jamesa jeżeli okaże się lepszy od innych kandydatów

Powiem jedno - warto rozmawiać... Peace James!
Image
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

NBlast wrote:Jestem gotów przyjąć Jamesa jeżeli okaże się lepszy od innych kandydatów
A są tacy? 8)
NBlast
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by NBlast »

Ty i Tigg, który miał nim zostać, ale po tym jak się zgodził to nie mogłem go złapać...
Image
Emsi
Jeździ konno

...

Post by Emsi »

Sorry Bilus, poniosło mnie. Nie możecie omówić tego na forum drużyny?
Jeśli tak będziecie się sprzeczać przy wszystkich, to się ludziom odechce do was dołączać :P
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Nowy klan - [RH]

Post by Majkel »

Ja pi***olę, aż mi wstyd... Odpierdalacie takie szopki (:***) i chuja to daje... Powiem krotko: ZAMKNIJCIE JAPY
Image
Image
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

Umrzyj.
karo007
Doświadczony driver

Nowy klan - [RH]

Post by karo007 »

Ja powiem tak...
NBlast ,powiedziales ze nie chcesz być CL,to daj od razu Jamesa,lepszy on niz Slowik xD.A w ogole zgadzam się na reaktywacje.loxley stworzy może lepszy,staly sklad.Ale znow musi być nabor :/

PS: Glory RH!! I nie robić tu spamu!!jeśli chcecie się bic to w realu,jeśli powyzywac to GG a jeśli gadac przez mikro to xf lub Skype,nie tu.
Outsid3r
Pirat drogowy

Nowy klan - [RH]

Post by Outsid3r »

Popieram karo... po co kłócicie się na forum publicznym jak sam zauwazyles na forum RH się nikt nie udziela bo i po co (nawiasem mówiąc chyba lepiej mówić rzadko a mądrze niż często a głupio) poza tym gram w TMNF w każdej chwili której nie poświęcam na WoW'a więc czego się czepiać to chyba by było na tyle.... :D
Image
Image
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

Tyle, że na forum są różne ważne ogłoszenia, które należało by czytać... ;P
karo007
Doświadczony driver

Nowy klan - [RH]

Post by karo007 »

Dobra będzie rekrutacja , i będzie staly sklad =]
Outsid3r
Pirat drogowy

Nowy klan - [RH]

Post by Outsid3r »

Tyle, że na forum są różne ważne ogłoszenia, które należało by czytać... ;P
tyle tylko że na tym forum ostatni post jest z chyba 7 lipca i odnosi się Stypy :P a konstytucje RH znam więc czy jeszcze coś można przeoczyć ???
to chyba tyle co miałem do napisania w tym temacie :P
Image
Image
Lox
Moderator

Nowy klan - [RH]

Post by Lox »

Ale rzal, to jest forum stare ogólnotematyczne RH, klanowe masz na http://www.rh-team.ugu.pl/forum/

... :roll:
karo007
Doświadczony driver

Nowy klan - [RH]

Post by karo007 »

Outsider,w ogole Ciebie nie widze na GG :/
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs
Image
Image
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”