trzeba przeboleć tych co odeszli i czekać na nowych przy tym pamiętać o reszcie składu :]
Refleksje nocne...
Refleksje nocne...
Loxley myślałem niedawno podobnie jak ty (po odejściu kilku graczy do lepszych teamów) ale doszedłem do wniosku że nie ma o co się bać
trzeba czekać aż zapełnią się te lepsze teamy
w końcu nie będą miały po 30 osób w składzie
na mecze 4v4 5v5
było to by bez sensu
trzeba przeboleć tych co odeszli i czekać na nowych przy tym pamiętać o reszcie składu :]
Refleksje nocne...
Mówta co chceta...
Najlepszy przykład to tcw jak dojsc z noobka prawie na góre.
poprostu zeby się wybic trzeba samemu zaczac lepiej grać a nie szukac wsparc.
My się zgadalismy od tak sobie, każdy z nas miał staż w granicach 1-3 miechów gry. Nie szukalismy ludzi, zaczelismy sami grać ( ja, guts, fan i red) cała sod lige tym składem wygralismy bardzo pewnie i sami uczylismy się od siebie. a dlatego nas zauwazono bo robilismy czasy na poziomie i dużo trenowali... ciekawa sprawa grać bodajże 7 meczów tylko w 4 a grało się 4vs4
spróbujcie to jakos przemyslec
Najlepszy przykład to tcw jak dojsc z noobka prawie na góre.
poprostu zeby się wybic trzeba samemu zaczac lepiej grać a nie szukac wsparc.
My się zgadalismy od tak sobie, każdy z nas miał staż w granicach 1-3 miechów gry. Nie szukalismy ludzi, zaczelismy sami grać ( ja, guts, fan i red) cała sod lige tym składem wygralismy bardzo pewnie i sami uczylismy się od siebie. a dlatego nas zauwazono bo robilismy czasy na poziomie i dużo trenowali... ciekawa sprawa grać bodajże 7 meczów tylko w 4 a grało się 4vs4
spróbujcie to jakos przemyslec

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Refleksje nocne...
Loxley, dobrym przykładem dla Ciebie jest Paweł, który obecnie gra w PGSie, w styczniu śmigał sobie na naszym serwie, pomyśleliśmy w KD, że będą z niego ludzie, jak zagra na jakimś turnieju i proszę, mamy nowego reprezentanta, naprawdę, mamy wiele talentów, tylko niektórzy są bardzo niepokorni, myślą, że są najlepsi... Problemem jest też to, że wszyscy lepsi idą do tych najlepszych (PGS,peXg,TCW) i robią się z nich dream-teamy, a reszta jest przez to daleko w tyle, jeśli tak będzie, to nie będzie rywalizacji na PL7, będzie trzeba zrobić osobną ligę dla trzech w/w zespołów 
Refleksje nocne...
a teraz 20 osób a i tak 4 osoby trenująJarecki wrote:ciekawa sprawa grać bodajże 7 meczów tylko w 4 a grało się 4vs4![]()
Refleksje nocne...
Dobra dobra... wyrzaliłem się, wygłupiłem się, proszę o zamknięcie tematu i obiecuję, że nie będę już w nocy pisać głupot na tmpl ^^