Refleksje nocne...

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Psik
Pirat drogowy

Refleksje nocne...

Post by Psik »

Loxley myślałem niedawno podobnie jak ty (po odejściu kilku graczy do lepszych teamów) ale doszedłem do wniosku że nie ma o co się bać :) trzeba czekać aż zapełnią się te lepsze teamy ;) w końcu nie będą miały po 30 osób w składzie :P na mecze 4v4 5v5 :P było to by bez sensu :)

trzeba przeboleć tych co odeszli i czekać na nowych przy tym pamiętać o reszcie składu :]
Jarecki
Pirat drogowy

Refleksje nocne...

Post by Jarecki »

Mówta co chceta...
Najlepszy przykład to tcw jak dojsc z noobka prawie na góre.
poprostu zeby się wybic trzeba samemu zaczac lepiej grać a nie szukac wsparc.
My się zgadalismy od tak sobie, każdy z nas miał staż w granicach 1-3 miechów gry. Nie szukalismy ludzi, zaczelismy sami grać ( ja, guts, fan i red) cała sod lige tym składem wygralismy bardzo pewnie i sami uczylismy się od siebie. a dlatego nas zauwazono bo robilismy czasy na poziomie i dużo trenowali... ciekawa sprawa grać bodajże 7 meczów tylko w 4 a grało się 4vs4 ;)
spróbujcie to jakos przemyslec
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Refleksje nocne...

Post by Maciuś »

Loxley, dobrym przykładem dla Ciebie jest Paweł, który obecnie gra w PGSie, w styczniu śmigał sobie na naszym serwie, pomyśleliśmy w KD, że będą z niego ludzie, jak zagra na jakimś turnieju i proszę, mamy nowego reprezentanta, naprawdę, mamy wiele talentów, tylko niektórzy są bardzo niepokorni, myślą, że są najlepsi... Problemem jest też to, że wszyscy lepsi idą do tych najlepszych (PGS,peXg,TCW) i robią się z nich dream-teamy, a reszta jest przez to daleko w tyle, jeśli tak będzie, to nie będzie rywalizacji na PL7, będzie trzeba zrobić osobną ligę dla trzech w/w zespołów ;)
chybeck
Pirat drogowy

Refleksje nocne...

Post by chybeck »

Jarecki wrote:ciekawa sprawa grać bodajże 7 meczów tylko w 4 a grało się 4vs4 ;)
a teraz 20 osób a i tak 4 osoby trenują :D
Lox
Moderator

Refleksje nocne...

Post by Lox »

Dobra dobra... wyrzaliłem się, wygłupiłem się, proszę o zamknięcie tematu i obiecuję, że nie będę już w nocy pisać głupot na tmpl ^^
Locked

Return to “Klany/Drużyny”