Spam thread :)
fakt se zrobłeś...
nic szczególnego.
te obroty kamerki na wjazd to celowo?
bo jeśli tak to kiepsko wyszło bo nic nie widać
nic szczególnego.
te obroty kamerki na wjazd to celowo?
bo jeśli tak to kiepsko wyszło bo nic nie widać

Zax co ty pieprzysz ??
intro fajne wyszlo
a co do filmu to nice
intro fajne wyszlo
a co do filmu to nice
- <AlekSior>
- Jeździ konno
Ten to zawsze potrafi dobrą muzykę wybrać
i **uj że jakość słaba, napis na końcu wszystko rekompensuje
Fajny film...
i **uj że jakość słaba, napis na końcu wszystko rekompensuje
Fajny film...
I bardzo fajny pomysł 
A ja dziś jak już to zwykle bywa chciałem sobie po męczącym dniu pograć milutko z kimś, ale jak już od paru dni widok jaki zobaczyłem, poraz kolejny zniechęca mnie do grania.. bo nie ma z kim, a jak jest to TU:

żal.polskie serwery.pl
Wiem, że to było wałkowane już tyle razy, ale.. ehh..
A ja dziś jak już to zwykle bywa chciałem sobie po męczącym dniu pograć milutko z kimś, ale jak już od paru dni widok jaki zobaczyłem, poraz kolejny zniechęca mnie do grania.. bo nie ma z kim, a jak jest to TU:

żal.polskie serwery.pl
Wiem, że to było wałkowane już tyle razy, ale.. ehh..
troszku się bawiłem z mt :]ZaX' wrote:te obroty kamerki na wjazd to celowo?
taki fajny przycisk "watch in high quality" tj. "oglądaj w wysokiej rozdzielczości" pewnie po polsku będzie :]ZaX' wrote:nic nie widać
ty :*intro fajne wyszlo
a co do filmu to nice
ktoś kiedyś powiedział, że dobry film zaczyna się od muzykiTen to zawsze potrafi dobrą muzykę wybrać
i **uj że jakość słaba, napis na końcu wszystko rekompensuje![]()
Fajny film...
dziękuje ;]I bardzo fajny pomysł

dużo tych quotów, nie oglądałem calego tematu, pewnie już z 10m...kemot444 wrote:SPAMsiekiera wrote:dlaczego przestaliscie cyrowac fajnie to wyszloSk84funPrzemo wrote:A ja na to
siekiera wrote:niczemuRuFFy wrote:czy to ma czemuś służyćR1ppp wrote:Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^szopinski_pl wrote:popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jeb**** przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jeb****ęcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jeb****ącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
[ Dodano 18 kwietnia 2007, 14:44 ]dalej, ciagniemy do 1kkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jeb****ęcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jeb****ącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł??
Oulala, wypadki niezafajne...
[ Dodano 11 listopada 2008, 22:10 ]
Diav3l wrote:Czatowiec wrote:Chyba wiekszość z was zauważyła że od dawna nic nad strona nie robię. Jest to spowodowane tym, że zaczęła się szkoła, 1 klasa gimnazjum i nie mam czasu Cry. A do tego mamy nowego konkurenta - TM Zone. I ma ten sam cel - zostać serwisem wiekszym od TMPL.info. Więc kto by chiał pomóc przy stronie niech pise na moje gg: 10047735 . Bardzo bym prosił o pomoc. Ja postaram się coś podłubać. Niedługo odpale forum dyskusyje oraz trochę rozbuduje strone, ale poczebuje osób które by albo napisałe włąsne artykuły albo spisały coś z TMPL.info i innych źródeł ( oczywiśćie podając źródło, żeby mnie nie ścigali). Więc nic dodać, nic ująć - bierzemy się do roboty panowie. Panie też jak chcą
.
No to pozdrawiam serdecznie, administrator czatowiec
Viva la czatowiec. Nikt nie pisze tak zajebistych newsow na tak wielkiej stronie jaką jest Polskie Centrum Pomocy Trackmani ...
Taak, to prawda...
IrRed wrote:Zarejestrowanch Uzytkowników: 3
... drżyj sceno Trackmanii![]()
2, jeden ma mieć usunięte konto
P.S. Aż mnie oczy bolą od tych czerwonych podkreśleń,
Viva la
Grajonc sobie po shkole f Pol Nadeo, zdażaua się sytułacja, kaj jedyn z jakiegojś klanó chciau numer giegie ot jednego, a tyn:

Śmiesne cy ni, byuo to jus cy ni, to mi ne obchodźi, ale w Spem w thhhredzie chciauem chcem wam to pokazać, a co...

Śmiesne cy ni, byuo to jus cy ni, to mi ne obchodźi, ale w Spem w thhhredzie chciauem chcem wam to pokazać, a co...
Idę spać. cu.
Dobranoc.
@Corvetter
czy ty przy pisaniu tego byles pijany ??
Dzień dobry
czy ty przy pisaniu tego byles pijany ??
Dzień dobry
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Widzicie a ja musialem się z nim na gg dogadywac
Tyle ze wtedy był jakiś taki bardziej "ogarniety" 
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Facet sobie chciał poćwiczyć trochę a wy już się przyczepiacieOutsid3r wrote:http://pl.youtube.com/watch?v=NnkM6A6aAUc pozostawie bez komentarza
w szkole mam zajebistych nauczycieli, mam napisac 100 razy "nie będę przeszkadzal pani na lekcji'