ale tak na prawd ejestHUJOWA MAPKA ( robiona przez orzeszka
POL przegina..
-
scrappler
każdy banowac może
każdy banować może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi, czasami człowiek musi, inaczej się udusi...uffff.
PS.
pozdrawiam wszystkich zbanowanych, bedących w trackcie banowania i przyszłych zbanowanych. Pozdrawiam także banujących, kickujących i spamujących. Pozdrawiam Was, siebie, kumpla z naprzeciwka, ojca rydzyka, jego żone, córke z synem
oraz byłą kochankę. pozdrawiam [POL], ich laski, rodziny, przyszłe laski, odeszłe laski. Ogólnie pozdrawiam wszystkie klany, klaniki, ich rodziny, laski, przyszłe laski oraz misia uszatka i ciocię zosię. szczególnie pozdrawiam wszystkie Miećki oraz Miećków noszących zegarki na paskach skórkowych.
Pozdrawiał scrappler
i idzie pić dlaej 
PS.
pozdrawiam wszystkich zbanowanych, bedących w trackcie banowania i przyszłych zbanowanych. Pozdrawiam także banujących, kickujących i spamujących. Pozdrawiam Was, siebie, kumpla z naprzeciwka, ojca rydzyka, jego żone, córke z synem
Pozdrawiał scrappler
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL przegina..
lol k**wa co tu się dzieje szkoda ze mnie nie było wczoraj. w sumie to dobrze ze bylem w pracy bo pewnie cala wina zlecialaby na mnie^^

POL przegina..
ufffff jak czytalem pokolei strony to się balem tylko o jedno zeby admin jeszcze tegonie zamknal !!!
wy****dalać !!
BANA KAZDEMU SZTYWNEMU Z MIĘKIM I CZERSTWYM
Fist Xyz i te inne co bany dostaly - sp***dalać gdzie indziej
POL przegina ?
no baaa
ale ktos tu nie ma w ogóle honoru
jak taka gejsza wraca po klapsie
i nie rozumie ze ktos kogos nie lubi
, w sumie się nie dziwie Fist ze cie wiekszosc teraz nie szanuje i uwazam ze to bardzo dlugo nie minie
ogolnie to za***iscie wpasc na tmpl
bo ubaw niezly
brzerzzzz kurrrwa ja wiem ja wiem przez kogo xDDDDDD
wy****dalać !!
BANA KAZDEMU SZTYWNEMU Z MIĘKIM I CZERSTWYM
Fist Xyz i te inne co bany dostaly - sp***dalać gdzie indziej
POL przegina ?
ale ktos tu nie ma w ogóle honoru
ogolnie to za***iscie wpasc na tmpl
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
POL przegina..
Nie czytam topicu, nie wiem o co cho. Ale przeginacie! 
Jak to mój kumpel kiedyś powiedział "pałka się przegła" i teraz musicie klęknąć wszystkim
A tak na serio to ja nie wiem o co chodzi. Ale przeginajcie se dalej :]
Jak to mój kumpel kiedyś powiedział "pałka się przegła" i teraz musicie klęknąć wszystkim
A tak na serio to ja nie wiem o co chodzi. Ale przeginajcie se dalej :]

-
scrappler
POL przegina..
BAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy twoj bialy osiołek dałby radę sięgnąć sobie do miecza??? bo wychylenie ma już konkretne
co do wypier........a to się zgadzam, komu coś nie pasuje wypier..........ć. Ja też zaczynam usztywniać swoją pozycję, zaczynam od
miecza i idę wzdłóż... miećki ....
PS
Pozdrawiam baxa, stara z ta malpą w tle
, całą rodzinę baxa, wszystkich fajnych forumowiczów, pozdrawiam mułka, stałła, iłłeda i innych freeeeków, pozdrawiam jana rokitę, nelly zdrajczynię, kelly dawczynie
pozdrawiał scrappler i idzie pić dalej
kupiłem dzika
więc trzeba to opić 
co do wypier........a to się zgadzam, komu coś nie pasuje wypier..........ć. Ja też zaczynam usztywniać swoją pozycję, zaczynam od
PS
Pozdrawiam baxa, stara z ta malpą w tle
pozdrawiał scrappler i idzie pić dalej
kupiłem dzika
POL przegina..
no wiec podsumujmy:
fist. xyx i inni zostali zbanowani przez mata, jakuba czy ch** tam wie kogo z ts'a
z 6 stron spamu widze, ze nic się nie zmienilo poza iloscia zbanowanych na servie
ja mam podejscie neutralne do wszystkich teamów poza 2f2f, wiec wg. mnie mat się nudzi, ts crew sobie za dużo pozwala, ale może bo to jakby nie patrzec ich serv
tak rzecze nadworny kasztelan sequezjusz, teraz mozna zamknac temat, pozdro
fist. xyx i inni zostali zbanowani przez mata, jakuba czy ch** tam wie kogo z ts'a
z 6 stron spamu widze, ze nic się nie zmienilo poza iloscia zbanowanych na servie
ja mam podejscie neutralne do wszystkich teamów poza 2f2f, wiec wg. mnie mat się nudzi, ts crew sobie za dużo pozwala, ale może bo to jakby nie patrzec ich serv
tak rzecze nadworny kasztelan sequezjusz, teraz mozna zamknac temat, pozdro
POL przegina..
iii o to chodzi ;] Przeginali, przeginaja i będą przeginaaaac ;d to coś jak 2f2f, besztali, besztajja i będą besztali ;d