Wspominki po dziesięciu latach :)

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Czub, dostałeś wtedy bana?:D

Sorry, że wszystko tak osobno, ale przeglądam forum - tym razem trafiłem na wspominki sprzed 5 lat, kiedy to uczciliśmy 5. urodziny TMN :) kyzzn - już wtedy pisałaś to samo :P http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=9721

Matko, jaka z SEC afera była, już zapomniałem, jaka ze mnie gwiazda -,- http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=9323

Poradnik odchudzania się z Jakubem:D wyprzedził Chodakowską! http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=3208&start=0
Last edited by ShaDDy on 11 February 2016, 0:10, edited 2 times in total.
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CzuB »

Dostałem ZP kilka razy :/ to nie było miłe
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Wspominanie rysowania jeża tylko świadczy o tym, że jestem konsekwentna. Poza tym raczej pamięta się momenty, kiedy człowiek prawie umarł, a dla mnie to był jeden z tych momentów właśnie :D

Słowik ojcem to też był hit! :D Pamiętam, że temat spowodował masowe zmartwychwstania różnych nieaktywnych graczy.

Przypomniało mi się też, że wszelkie coroczne awardy to też były niezłe emocje. Fajnie, że takie rzeczy się działy :) Z tej okazji odświeżyłam sobie moje awardy :)
ImageImageImage
Lewy
V.I.P.

Post by Lewy »

kyzzn wrote: ... Zupełnie nie pamiętam w którym roku po raz pierwszy pojechałam kogokolwiek zobaczyć ... Co to była za impreza nie mam pojęcia, ale była w Blue City ...
2008 HLC. Pamiętam był jeszcze Pawcio z bratem i lookash, z którego była beka, bo Jak zwykle płakał o nagrody. Była tam taka zasada w regulaminie, że kto bierze udział w finale 1 dnia nie może brać udziału 2. Jako, że widział, że jest Diav to oddał miejsce w finale, żeby drugiego dnia zdobyć 1 miejsce :)
Tu jeszcze mam foto z nagrodami Złotą Kolekcją Fear (do dziś mam gdzieś na półce nie rozpakowaną bo już wcześniej grałem ) + karta heya z doładowaniem i chyba jeszcze jakaś drobna kasa była ale już nie pamiętam
Image
kyzzn wrote: • Gdy Tomczyk pod Pałacem Kultury postanowił się odlać i trafił w spodenki (też prawie umarłam ze śmiechu)
To też pamiętam bo przyjechaliśmy wtedy akurat i spotkaliśmy się z wami w Parku przy pałacu a Tomczyk był już tak napruty, że ledwo się na nogach trzymał. :)
Maciuś wrote: Żałuję, że nigdy nie byłem na LANie, ale jako gimbus (w dodatku chyba nielubiany) nie miałem szans :< Ale też poznałem paru fajnych ludzi, a jednego nawet na żywo (dertasek pewnie tego nie przeczyta) :mrgreen:
Piszesz tak jakby lanów już nie było. Wszystko przed Tobą, zapraszamy :)

A co do wspominków to jest tego za dużo, żeby wymieniać ale jedna z najlepszych akcji to jak Sun stwierdził, że zna skrót od zaplecza i jak wyszliśmy przez drzwi okazało się, że tylko z tamtej strony się otwierają i tak skrótem wyszliśmy na dach Złotych Tarasów :)

też gdzieś miałem do tego zdjęcie ale się zawieruszyło a widzę, że galeria na tmpl nie działa a tam chyba było, bo były tam zdjęcia z większości lanów.

Ale za to znalazłem taką perełkę. Kto wie co to było :) Stare czasy PGS ff peXg convicted :) Tu zresztą też była akcja z lokashem i nagrodami no i oczywiście kto był 2? :P
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

CzuB wrote:Dostałem ZP kilka razy :/ to nie było miłe
chcesz bana?

Wracając do tematu.
Najlepiej wspominam Gregoriana. Zawsze wyciągał pomocną dłoń, kiedy ktoś miał problem z niską wydajnością komputera. Wymiana zasilacza była najczęstszą i najbardziej trafną poradą, która sprawdziła się u niejednego użytkownika mumbla.
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

ShaDDy wrote:
Btw, studiujemy na tej samej uczelni, a się nawet nie pokażesz -,-

Jak nie Oxford to co? WOIO pizdy!
dertas
Pirat drogowy

Post by dertas »

Maciuś wrote:Ale też poznałem paru fajnych ludzi, a jednego nawet na żywo (dertasek pewnie tego nie przeczyta) :mrgreen:
przeczytałem :*
Image
Key.
Admin

Post by Key. »

kyzzn wrote:dlaczego Key zna odpowiedź na każde pytanie w quizach, bo ja taka mądra nie byłam w jego wieku :D
To się nazywa dziecko Discovery i Wikipedii, i guess.

Ja jakichś takich wyróżniających się wspomnień z forum nie mam, po prostu te 8 lat razem było zajebiste :D
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

pamiętam, Lewy :P

Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Im więcej swoich postów czytam, tym bardziej jestem zdegustowany XD Ej, jak znajdziecie już Jakuba to go przeproście za moją głupotę, bo widzę że sporo czasu poświęcałem na gimbusiarskie zaczepki w jego kierunku :mrgreen:
CzuB

Post by CzuB »

Ozi, Ty żyjesz :o
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Piotruś wrote:
ShaDDy wrote:
Btw, studiujemy na tej samej uczelni, a się nawet nie pokażesz -,-

Jak nie Oxford to co? WOIO pizdy!
Mam nadzieję że z prof. Zygfrydem Adolfem Domachowskim nie miałeś do czynienia? Ja jestem z EiA, ale i tak mnie dosięgnęła jego moc - moc, która nie pozwala ci zdać przedmiotu 'zastosowania matematyki w technice'. A Ty Shadow z jakiego wydziału? 8)
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

EiA EiA fabryka geja!!!
CzuB

Post by CzuB »

Madziu, nie bądź niemiła!
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Zgłosiłem mowę nienawiści u pani z HejtStop.
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

No czo, tak się tam mówi. :< Mecik na ETI szalał (w sumie dalej będzie bo magistełka)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Mech :) miałem matmę z Domachowskim, ale Stasiem :)
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Czy ktoś wie co słychać u Jareckiego (Magda?)? :)

No i czy w Waszym słowniku w ogóle kiedykolwiek zaistniałoby wyrażenie "zamknij japę!" (czy bardziej swojskie "jape") gdyby nie TM? ;D
ImageImageImage
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

dzięki kyzzn za przypomnienie hahaha ;D cale szczescie, ze to nie okazalo się być prawda ;D

kupa lat minela... osobiscie miewalem wiele slabszych momentow na tym forum, ale zawsze jakos to w koncu się prostowalo ;p
wieczne problemy z dotarciem na lana xd [ a teraz z uk na steszew przylecialem a co kuzwa ;D ]

niezliczona ilosc zakladanych przeze mnie teamów [ w jednym swojego czasu ladna ekipa byla, bodajze elusive destination ;D ]

pamieta ktos jeszcze gracza sobeos hahahahah lider KSZO z ktorym mialem wieczna wojne o to czyj team jest lepszy xD japierdziele... tyle historii się przewinelo, ze nocy by mi nie wystarczylo zeby pisać o wszystkim

niemniej od zawsze i na zawsze najlepsza wspomnienia będą zwiazane z laniorami,
ilu niesamowitych ludzi udalo się poznac na lanach przerasta wszelkie normy biorac pod uwagę, ze zaczelo się od samochodzikow przez neta

pierwszy lan Katowice-Pyskowice, Red, Boski, Scrapp, TheVip, Mrozik, Baser i masa masa innych ludzi ze sceny.
no i moj straszny odpal kiedy to z czyims [ nie pamietam z czyim ] dowodem wbilem się na trwajace w osrodku wesele i kupilem krate browarow i jakieś flaszki z tekstem, ze organizator rano ureguluje rachunek, sorry raz jeszcze Wujek za tamta akcje ;D
było, minelo, ale jest co wspominac ;p

moj podpis pod postami to bodajze akcja z Batory tournament w warszawie kiedy to Lewyz rana u Diavela na chacie mscil się na mnie bo Diavel przetransferowal mnie do ff dajac mi koszulkę xD która swoja droga na jednym z pozniejszych lanow splonela, podobnie jak przepiekna koszulka xx, której nigdy nawet nie mialem okazji zobaczyc na zywo ;D

ps. w wakacje z Lewym i Sunem ogarniami melanzowanie w Bournemouth, jakby ktos chciał się przylaczyc dawac znać na fb ;D
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

To nie ja przypomniałam, to Szad wygrzebał linka do tego tematu kilka postów wcześniej :) Pisałeś tam wtedy takie głupoty, że wydałeś mi się wtedy loserem level 100. Ale to było parę lat temu, więc mam nadzieję, że to już przeszłość, ogarnąłeś się i nie robisz już takich głupot :)
ImageImageImage
Post Reply

Return to “Off-Topic”